|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Η συμβουλή μου είναι, αν δεν έχεις ιδέα από ενυδρείο να ξεκινήσεις μ' ένα του γλυκού νερού και αφού μάθεις τα βασικά, διαβάζοντας και συζητώντας εδώ μέσα, κάνεις και το βήμα για τα αλμυρά που θέλουν περισσότερη εμπειρία ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα επιδιωξει και για γλυκο αλλα μετα το σταματησα λογο εργασιας.Απο γλυκου νερου εχω μια εμπειρια.
Γιαυτο τωρα θελω να παω στα αλατια. Ελπιζω να σε καλυψα! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες Γιωργο.
Ξεκινα με γλυκο νερο οπως σου ειπε ο Κλεοβουλος και μετα οταν ξαναθυμηθεις τα απαραιτητα γυρω απο τα ενυδρεια, προχωρας και σε θαλασσινο. Καλο διαβασμα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η μεγάλη διαφορά του θαλασσινού με το γλυκό, είναι κυρίως το κόστος (ξεκίνημα και συντήρηση)
Απ τα λίγα που ξέρω για το θαλασσινό, θεωρώ πως έχει πολλούς περισσότερους περιορισμούς σε σχέση με το γλυκό γι αυτό και σου περιορίζει τα λάθη που σίγουρα θα κάνεις Απ την άλλη όμως, αυτά τα λάθη κοστίζουν... Οπότε, η επιλογή δική σου (και της τσέπης σου) ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως γινετε???? | stefanos samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 22-01-11 16:50 |
γινετε;;; | asteris_veroia | Δίσκοι | 12 | 22-03-08 10:38 |
Θαλασσινο 60 λιτρα? | epistimon | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 15-04-07 12:44 |
Λιτρα για θαλασσινο ενυδρείο | Carebean pirate | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 17-06-06 12:57 |