|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ίσως να είμαι λίγο υπερβολικός αλλά ο προβληματισμός μου δεν είναι στην απολύμανση αλλά στο καθαρισμό (ειδικά καινούριων κατασκευών ή αντικειμένων) από τυχόν τοξικά ή λιπαρά που μπορεί να υπάρχουν, και για αυτό το λόγο χρησιμοποιώ το σαπούνισμα, με ιδιαίτερη έμφαση στο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΒΓΑΛΜΑ και μάλιστα και με ζεστό νερό, και πάντα χρησιμοποιώ υγρό για τα πιάτα, με το σκεπτικό πως με αυτό πλένουμε τα αντικείμενα που τρώμε, και ποτέ κάποιο άλλο καθαριστικό ------------------------- Παράθεση:
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 29-09-14 στις 11:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος με στρωμένο ενυδρείο | Spyro55 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 14-11-13 10:29 |
Στρωμένο φίλτρο? | kilo_me | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 11-03-10 23:15 |
Στρωμένο φίλτρο και στρώσιμο καινούργιου ενυδρείου | lucky13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-02-09 16:50 |
Απορίες σε «στρωμένο» ενυδρείο | krom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-01-09 20:53 |
Δεύτερο φίλτρο σε στρωμένο ενυδρείο. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-08-07 08:11 |