|
|
||||
|
||||
![]()
Η άμμος από μάντρα έχει τύχει να μου πετρώσει.
Το φίλτρο σου δεν το ξέρω. Έχει καλαθάκια? Πόσα? Μόνο σφουγγάρια έχει μέσα? |
|
|||
|
|||
![]()
Το φιλτρο είναι atman at-f202 και λέει για 1200l/h.εχει δυο θήκες.μια πανω και μια κάτω με σφουγγαρια χρώματος μαύρα.θα χωράει μέσα οτιδήποτε άλλο εκτός σφουγγάρι?
------------------------- Εσωτερικό αυτο το φιλτρο που λέω είναι.το λέω για να μην σε μπέρδεψε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Babisrott : 31-07-14 στις 18:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χρειάζεσαι εξωτερικό φίλτρο.
Μ' αυτό το φίλτρο δεν κάνεις δουλειά. Αυτό μόνο σαν βοηθητικό για την κυκλοφορία. Στην αρχή μπορείς να βάλεις στον κάτω κάδο, στη θέση του σφουγγαριού τον άνθρακα. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν σε κατατοπιστικα σωστα,το ενυδρειο που θα βαλω τελικα είναι 100 λιτρα.σε αυτο θα βαλω ένα χαρεμι μόνο με τανκανικα.μετα θα βαλω στο μεγάλο ενυδρειο που έχω εξωτερικο φιλτρο αλλα ψαράκια,δεν αποφάσισα ακόμα.για τα λιτρα μου δεν με καλύπτει αυτο το φιλτρο?μην αγοράσω και άλλο εξωτερικο.συγνωμη αν σε μπερδεψα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε πως να μη μπερδευτώ
![]() Για 100άλιτρο εντάξει είναι. Στην αρχή όπως είπα με τον άνθρακα για καμιά δεκαριά μέρες. Μετά στη θέση του βάλε mini siporax http://www.sera.de/gr/sera-produktwe...fessional.html ή ελαφρόπετρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα όλα Οκ.δλδ να μην το ρισκαρω με την αμμο?ευχαριστω παντός με κατατοπισες μια χαρα.σιγουρα θα έχω και άλλες απορίες στο μέλλον.
------------------------- Και κάτι ακόμα,να πάρω την αμμο μέσα απο την θάλασσα?η απο την παραλία? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Babisrott : 31-07-14 στις 19:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λγη και αφρικανες ! | Γιάννης12 | Malawi | 3 | 27-02-12 19:27 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |