|
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα όλα Οκ.δλδ να μην το ρισκαρω με την αμμο?ευχαριστω παντός με κατατοπισες μια χαρα.σιγουρα θα έχω και άλλες απορίες στο μέλλον.
------------------------- Και κάτι ακόμα,να πάρω την αμμο μέσα απο την θάλασσα?η απο την παραλία? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Babisrott : 31-07-14 στις 19:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ ευχαριστω για όλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν.παλι ερώτηση.μου αρέσουν labidochromis cauruleus και cynoticapia afra cobwe.για το πρωτο όπως μου είπατε θέλει χαρεμι ένα αρσενικό με 3-4 θυληκα.απο εκει που θα τα πάρω ξέρουν αν είναι αρσενικά η θυληκα?η θα μου δώσουν ότι νανε?και για τα επόμενα και αυτα σε χαρεμι μπαίνουν?και τέλος,αυτα τα δυο ειδη μαζι μπορούν να μπουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπάμπη πάλι να μας μπερδέψεις θέλεις?
![]() Σε ποιό ενυδρείο θέλεις να τα βάλεις αυτά? Στο 100άλιτρο ή στο 80χ50 ? Για το πρώτο είπες Τανγκανίκα, για το δεύτερο η απάντηση δόθηκε πιο πάνω ![]() Όλα τα ψάρια της Malawi μπαίνουν σε χαρέμι. Στα labido το φύλο το καταλαβαίνεις μόνο όταν μεγαλώσουν και αρχίζουν να ζευγαρώνουν. Στα afra όταν μεγαλώσουν και το αρσενικό πάρει τα χρώματα του ενώ τα θηλυκά θα είναι όπως στη φωτο πιο πάνω. Αν δεν πάρουμε ενήλικα ψάρια με διαπιστωμένο φύλο, παίρνουμε περισσότερα μικρά και όταν μεγαλώσουν απομακρύνουμε τα υπεράριθμα αρσενικά. Τα 2 αυτά είδη μπορούν να συνυπάρξουν αλλά σε ενυδρείο με μήκος πάνω από 1 μέτρο. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι εγω πιστεύεις δεν έχω μπερδευτεί?χαχα.για να τελειωνω για αρχή με το 100λιτρο.τελικα θα βαλω ένα χαρεμι λαμπιδοχρομιδες και τέλος.τωρα στο μεγαλυτερο θα δω αργότερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είπαμε όμως ότι στο 100άλιτρο δεν μπαίνουν ψάρια από Malawi
παρά μόνο μικρά και μόνο προσωρινά ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λγη και αφρικανες ! | Γιάννης12 | Malawi | 3 | 27-02-12 19:27 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |