|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι ρε γαμώτο....Θα κάνω 60-70% αλλαγή νερού και δεν πρόκειται να ξαναρίξω.. και είμαι στην δουλειά τώρα.........
Δεν θα έπρεπε να λέει κάπου πάνω στο μπουκαλάκι ότι είναι επικίνδυνο για ασπόνδυλα???? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης να σου πω οτι σε καινουργια ενυδρεια δεν βαζουμε ποτε γαριδες... οταν πας σπιτι αλλαγη νερου. και οτι θελεις να περνεις καλο ειναι πρωτα να ρωτας.... οχι ομως το μαγαζι, τα περισσοτερα θελουν το κερδος...
|
||||
|
||||
![]()
ναι φιλε θανάση έχεις δίκιο απλά γύρισα όλη την αθηνα σήμερα μέσα στον καύσωνα και είχα απελπιστεί δεν το βρήκα πουθενά! Επίσης διάβασα τις οδηγίες πριν το ρίξω και το googlara λίγο στο net δεν έλεγε τίποτα για τα ασπόνδυλα!!
μπορεί να λέω βλακεία αλλα στο link λέει ότι δεν έχει χαλκό το paraguard, και είναι το επίσημο site τις Seachem http://www.seachem.com/support/FAQs/ParaGuard.html |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει καμια υποχρεωση να σου πει οτι δεν κανει για ασπονδυλα ή για οτιδηποτε αλλο ενα φαρμακο, εφοσον σου αναφερει τα συστατικα του. Το malachite green εχει χαλκο. Θα μου πεις επρεπε να το ξερεις? Πριν βαλουμε κατι στο ενυδρειο, ειναι καλο να ψαχνουμε πολυ καλα τα συστατικα του προϊοντος, οι εταιριες θελουν απλα να πουλησουν και καλα κανουν. Τα περισσοτερα φαρμακευτκα προϊοντα περιεχουν χαλκο. Γι'αυτο σου προτειναμε melafix, χωρις παραπερα ερωτησεις για τους κατοικους του ενυδρειου.
Ιδιαιτερα οταν υπαρχουν ασπονδυλα (ή Puffers), πρεπει να κανουμε καλη ερευνα πριν βαλουμε κατι στο ενυδρειο. Μεγαλη και σωστη αλλαγη νερου το συντομοτερο, ανθρακα στο φιλτρο και ελπιζω να πανε ολα καλα.
|
||||
|
||||
![]()
έχεις δίκιο ,η αλήθεια είναι ότι έψαξα μονο το όνομα του φαρμάκου και όχι ένα ένα τα συστατικά...
Έκανα αλλαγή νερού 50%, πριν την αλλαγή οι γαριδούλες μου ήταν λίγο "νοχελικες" καμια ώρα μετά από τις αλλαγή ήταν υπερενεργητικές ,άνθρακα έχει μέσα το φιλτρο ελπίζω πως τέλος καλο όλα καλά! |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλη φορα να πηγαινεις σε αυτο το μαγαζι μονο για να θαυμαζεις
την κοπελλα και οχι για αγορες ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Κατά λάθος έκανες καλό.
![]() Να έχεις υπόψη σου πως όταν βάζουμε φάρμακα βγάζουμε τον άνθρακα γιατί αλλιώς τσάμπα τα βάζουμε. ![]() Τον άνθρακα τον βάζουμε μετά τη θεραπεία για να απορροφήσει ότι φάρμακο έχει περισσέψει ![]() ------------------------- Έτσι ακριβώς, και όταν έχουμε φυτά είναι περιττός. ¶σε που μπορεί να παρακρατεί και θρεπτικά συστατικά των φυτών. Επίσης και όταν ρίχνουμε λιπάσματα δεν χρειάζεται γιατί θα τα απορροφήσει
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 27-06-14 στις 08:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δε βρίσκεις αυτό που ψάχνεις? Βάλε μία αγγελία όλο και κάποιος θα σου φέρει σε μία στάση μετρό! Εγώ π.χ. πάντα έχω καβάντζα. Η ρώτα που μπορείς να βρεις, κάποιος θα ξέρει. Για μία μέρα καλύτερα να μη βάλεις τίποτα στη τελική. Κάποτε όταν ξεκίνησα, μου έδωσα bactopur για Ick! Εχασα 6 guppy! Και ήταν τόσο απλό....αρκεί να είχα μπει στο forum να διαβάσω, αλλά την τρίτη μέρα που το έκανα είχαν φάει ήδη το φάρμακο. Γι αυτό είμαστε εδώ για να βοηθάει ο ένας τον άλλο ![]() ------------------------- Υπάρχει μαγαζί στην Αθήνα που έχει πάντα φάρμακα της api. Αμα θες να μάθεις ποιο, στείλε μου pm να σου πω να ξέρεις για άλλη φορά. Κι εγώ δυσκολεύτηκα να το βρω η αλήθεια είναι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITRAMAS : 29-06-14 στις 14:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φαγωμένη ουρά | john99 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 23-09-13 01:29 |
βοήθεια φαγωμένη ουρα | nikos1973 | Δίσκοι | 31 | 28-09-12 09:26 |
Guppy κολλημενη ουρα... | achisael | Ζωοτόκα | 5 | 05-02-10 00:53 |
αρσενικο guppy με φαγωμενη ουρα | stathisdel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 21-12-09 15:05 |
Φαγωμένη anubia | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 22-06-07 12:25 |