|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι αυτό που σου λέει είναι ότι σε 3-5 μέρες θα μπορείς μέσα απο το 17track.net να βλέπεις που βρίσκεται ο controller. Ο χρόνος που θα πάρει για να σου έρθει είναι 25-35 μέρες και ναι το via airmail σημαίνει απλό ταχυδρομείο. Και απλά θα σου επιστρέψει τα 10 ευρώ που πλήρωσες παραπάνω για μεταφορικά γιατί σύμφωνα με τον κανονισμό της εταιρίας τους στην χώρα μας στέλνουν μόνο με απλό ταχυδρομείο.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να ρωτήσω και κάτι ακόμη γιατί είμαι παντελώς άσχετη και ήταν η πρώτη μου συναλλαγή, τι είναι το 17track.net? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
"Picarduino" ? Τι΄ναι τούτουνο πάλι? Δύσκολα μου βάζετε πολύ δύσκολα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ο picarduino είναι πωλητής. Εννοώ δηλαδή εάν από αυτόν αγόρασες τον controller γιατί είδα παραπάνω ότι σε αυτό που σου έστειλε σήμερα υπέγραφε σαν sure electronics και είχα την απορία.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Το βρήκα καλιέ! Οχι δεν είμαι blonde απλά άσχετη.... ![]() Καλέ εγώ άλλον πλήρωσα...άλλος το στέλνει...ώρε γλέντια...με βλέπω στα τελωνεία και στα ταχυδρομεία σαν την Εκάβη να αναζητώ τους controller κι έχουμε ένα ταχυδρομείο στο Γέρακα....μία φορά το δίμηνο έρχεται ο ταχυδρόμος, εμείς πάμε και τα παίρνουμε, δεν έχουν προσωπικό, Ελλάς το μεγαλείο σου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITRAMAS : 21-06-14 στις 23:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Redox / ORP Controller - Conductivity Controller | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-01-13 21:01 |
ph controller??? | Nikos_alex | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 26-05-11 18:40 |
αναγκαιότητα φελιζόλ? | ALKAR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 03-03-10 22:50 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |
sos ph controller | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 12-03-08 19:20 |