|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτα θα κανεις δουλεια. Αν παρεις και προστατευτικα σκονης καποια στιγμη, ακομα καλυτερα. Υποθετω οτι εχεις παρει και ηλεκτρολογικο καλωδιο, οπως και φις, οπως περιγραφεται στο θεμα με τη συνδεσμολογια του STC-1000.
Ηλεκτρολογο δε βλεπω κανενα λογο να φωναξεις. Ειναι πολυ απλη η συνδεση, αν ακολουθησει τις αδηγιες καποιος με λιγες γνωσεις ηλεκτρολογικων. Αλλα εσυ ξερεις καλυτερα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πήγα στον ηλεκτρολόγο, ευτυχώς έχω εδώ και χρόνια έναν καλό από αυτούς που σου κάνουν σωστή δουλειά χωρίς να σου πάρουν το βδομαδιάτικο...και μου είπε : you have it! Ετσι όταν έρθουν με το καλό στα χέρια μου και δε ξομείνουν στο τελωνείο θα κάτσω να τα συνδέσω μόνη μου....για να μη λέτε ότι είμαστε άχρηστες και μόνο για σκούπα-φασίνα άξιες....ε και μετά...μεταξύ μας, πριν το βάλω στην πρίζα ....θα τα πάω στον ηλεκτρολόγο να τα τσεκάρει ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τα 10δολλάρια μου τα ζητήσανε για να έρθουν γρήγορα αλλά επειδή ούτως ή άλλως θα έρθουν ....θα μου τα επιστρέψουν, γι αυτό το αναφέρει Η τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω ![]() ------------------------- Παράθεση:
Εχουν αλλάξει οι κανονισμοί, εάν βέβαια πας σύμφωνα με το νόμο...βέβαια μου είπε ο άνθρωπος ότι συνήθως δε δίνουν σημασία αλλά να σου πω την αλήθεια με αυτό το μην που μου έστειλε το e-bay έχω την αίσθηση ότι ο Κινέζος θα το κάνει έτσι ώστε να περάσει από τελωνείο! Εσύ δηλ...για πες ένα παράδειγμα πρόσφατο ...να ξέρω τι με περιμένει... ------------------------- Παράθεση:
Και θα έρθει σε 3-5 μέρες? Και μου μιλάει γι αυτό το track για να πάω να το πάρω η ίδια? Περίεργα δεν είναι όλα αυτά? ![]() ------------------------- Αν είναι να πληρώσω την αξία τους...ε τότε τους έπαιρνα και από δω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITRAMAS : 21-06-14 στις 20:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι αυτό που σου λέει είναι ότι σε 3-5 μέρες θα μπορείς μέσα απο το 17track.net να βλέπεις που βρίσκεται ο controller. Ο χρόνος που θα πάρει για να σου έρθει είναι 25-35 μέρες και ναι το via airmail σημαίνει απλό ταχυδρομείο. Και απλά θα σου επιστρέψει τα 10 ευρώ που πλήρωσες παραπάνω για μεταφορικά γιατί σύμφωνα με τον κανονισμό της εταιρίας τους στην χώρα μας στέλνουν μόνο με απλό ταχυδρομείο.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να ρωτήσω και κάτι ακόμη γιατί είμαι παντελώς άσχετη και ήταν η πρώτη μου συναλλαγή, τι είναι το 17track.net? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
"Picarduino" ? Τι΄ναι τούτουνο πάλι? Δύσκολα μου βάζετε πολύ δύσκολα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ο picarduino είναι πωλητής. Εννοώ δηλαδή εάν από αυτόν αγόρασες τον controller γιατί είδα παραπάνω ότι σε αυτό που σου έστειλε σήμερα υπέγραφε σαν sure electronics και είχα την απορία.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Redox / ORP Controller - Conductivity Controller | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-01-13 21:01 |
ph controller??? | Nikos_alex | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 26-05-11 18:40 |
αναγκαιότητα φελιζόλ? | ALKAR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 03-03-10 22:50 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |
sos ph controller | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 12-03-08 19:20 |