|
|
||||
|
||||
![]()
Εάν έχει λήξει την πας για υδροστατικό έλεγχο και θα σου πουν από εκεί εάν είναι εντάξει σαν φιάλη.
|
|
||||
|
||||
![]()
την πας για υδροστατικό έλεγχο και ζήτα τους να σου αφαιρέσουν το σιφόνι και την σκανδάλη και να σου βάλουν μια βάνα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πόσο περιπου θα κοστίσει αυτό;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε τηλέφωνο εδώ και θα σου πούνε
http://www.olympia-p.gr/index.php/en...s/co2-aquarium δεν πρέπει να είναι ακριβά , κάπου έχω ακούσει γέμισμα και έλεγχος γύρω στα 15 Ευρώ, αλλά μη το δένεις, πάρε τηλέφωνο καλύτερα να μάθεις σίγουρα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι γεμάτη πολύ καιρό ή τη γέμισες τώρα τελευταία ; Γιατί λογικά αυτός που σου τη γέμισε θα έπρεπε να δει πως θα ήθελε έλεγχο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το μαγαζί που μου έδωσες δε γράφει διεύθυνση...μήπως γνωρίζεις;; Επίσης θα με εξυπηρετούσε κάποιο μαγαζί προς Α. Δημητριο,Ν.Σμυρνη κ γενικά στην ευρύτερη περιοχή... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ορθογραφικός έλεγχος | /__Γιάννης__\ | Greek Aquarist's Boards | 13 | 01-02-10 23:51 |
Μονομάχος και έλεγχος αρρώστιας | aggelospgr2010 | Bettas | 9 | 12-01-10 15:02 |
Υπάρχει εξοπλισμός για συνεχή έλεγχο μεταβλητών ??? | alexispi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 19-07-07 10:51 |