|
|
|||
|
|||
![]()
Θα δοκιμάσω να βάλω τη βανα-μετρητή κ θα δεσω τη σκανδάλη.
Κανονικά όμως πρέπει να αλλάξω ολόκληρη τη στροφιγγα έτσι;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, θα είναι πολύ καλύτερα να βάλεις στρόφιγγα, αλλάζει όλο το σύστημα (κλείστρο) πάνω στη μπουκάλα. Και καινούρια που τη πήρα εγώ ζήτησα και μου το άλλαξαν. Κάνε μια δοκιμή πάντως τώρα να δεις τι γίνεται
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έτσι ακριβός θα κάνεις. Δεν είναι απαραίτητο να αλλαχτεί η στρόφιγγα Αν θες την αλλάζεις. ------------------------- Παράθεση:
Αυτή την βίδα δεν την πειράζουμε. Είναι το ασφαλιστικό της μπουκάλας. Αν η πίεση ξεπεράσει ορισμένα bar ανοίγει αυτό για να πέσει. Εσωτερικά έχει μια μπίλια και ένα ελατήριο που κάνουν αυτή τη δουλειά.
Σταματης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bouboulas : 18-05-14 στις 22:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...αύριο κι ολας θα γίνει δοκιμή!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελίκα ήταν άδεια η μπουκάλα....Πάτησα την σκανδάλη για δοκιμή(πριν κάνω τη σύνδεση),εβγαλε ελάχιστο co2 κ τέρμα...αυριο πάω για γέμισμα.
Είναι δυνατών να αδειάσει μια μπουκάλα απο την αχρηστία??? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να χάνει αλλά δύσκολο μου φαίνεται αν είναι εντάξει το κλείστρο και η μπουκάλα, κάνε ένα έλεγχο για καλό και για κακό
|
|||
|
|||
![]()
οκ!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπάρχει περίπτωση να έχει αδειάσει με τον καιρό Για αυτό έχει αυτοκόλλητο ταμπελάκι που λέει κάθε πότε θα γίνεται έλεγχος (όχι υδραυλική δοκιμή). Τώρα αν θες μπορείς να αντικαταστήσεις την στρόφιγγα Μην ξεγελαστείς και την ανοίξεις όταν την γεμίσεις για να δεις αν είναι εντάξει. Για να αδειάσει δεν θα χρειαστεί πάνω από 5 δευτερόλεπτα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ορθογραφικός έλεγχος | /__Γιάννης__\ | Greek Aquarist's Boards | 13 | 01-02-10 23:51 |
Μονομάχος και έλεγχος αρρώστιας | aggelospgr2010 | Bettas | 9 | 12-01-10 15:02 |
Υπάρχει εξοπλισμός για συνεχή έλεγχο μεταβλητών ??? | alexispi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 19-07-07 10:51 |