|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και απο τις φωτος που εβαλες, δεν φαινεται να ειναι 15 ποντους... οπως το βλεπω εγω βαρια 10 θα το εκανα, χωρις την ουρα. Κριμα παντως για το ψαρακι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ψάρι τόσο ήταν , το μέτρησα, έχουν μεγαλώσει πολύ τα ψάρια, είναι και πολλά , είναι και λίγο το νερό, και προσπαθώ να τα κρατήσω. Τα λάθη της αγνοιας που έκανα στην αρχη πληρώνονται, και δυστυχώς ακόμα δεν τα έχω διορθώσει
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μαζι με την ουρα μετριεται. τακη συμβαινουν αυτα.χιλια δυο πραγματα μπορει να φταιξανε. χωρις μικροσκοπιο,δεν... εχουμε μεινει πολυ πισω σαυτο. σιγουρα το καινουριο ενυδρειο θαναι κουκλι παντως! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο σίγουρα θα γίνει, αφου φορέσω το κράνος όπως καταλαβες
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προτεινω κατι τετοιο που θα σου παει κιολας ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() στη κοιλιά θα με στενεύει λίγο αλλά κάτι θα κάνω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και μετα δινουμε αν θελουμε και το μεγεθος μαζι με την ουρα, σημειωνοντας TL (Total length) http://en.wikipedia.org/wiki/Fish_measurement
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εκτος αν υπαρχει καποιος λογος και μιλαμε για μηκος "σωματος",οποτε διευκρινιζεται.τουλαχιστον ετσι το καταλαβαινω εγω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν μου πεις "εχω ενα χρυσοψαρο 20 εκ, τι φιλτρο να βαλω"? Αν εχεις veiltail, στο χρυσοψαρο αυτο, το μισο μηκος ειναι η ουρα. Τι βιολογικη υποστηριξη να χρειαζεται η ουρα? Ενω αν ειναι common, απο τα 20 εκ, τα 16 ειναι κρεας. Με το standard length (χωρις ουρα) καταλαβαινουμε πιο σωστα το βιολογικο φορτιο (αν και κανονικα, αν θελουμε να ειμαστε ακριβεις, θελουμε και βαρος)
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα!
στα χρυσοψαρα παντα μιλαμε για το μηκος του σωματος! Τακη, κριμα το ψαρακι.. αλλα αυτα ειναι αναμενομενα και θα επρεπε να τα περιμενεις σε 40 cm μηκος με τετοιου ειδους χρυσοψαρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ελεγα να προλάβω να τους φτιάξω το καινούριο ενυδρείο, αλλά μάλλον για αυτό το ψάρι δεν το πρόλαβα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mini indoor pond | leonm | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 59 | 16-11-13 10:29 |
...γλαστρολίμνη... | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 42 | 17-06-10 09:48 |
Γλαστρολίμνη | Samian | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 21-02-10 22:51 |
Mini Pond στο μπαλκονι | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-02-08 09:19 |
Mini Θαλασσινό Ενυδρείο | Filippos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 19-05-04 14:03 |