|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και μετα δινουμε αν θελουμε και το μεγεθος μαζι με την ουρα, σημειωνοντας TL (Total length) http://en.wikipedia.org/wiki/Fish_measurement
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εκτος αν υπαρχει καποιος λογος και μιλαμε για μηκος "σωματος",οποτε διευκρινιζεται.τουλαχιστον ετσι το καταλαβαινω εγω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν μου πεις "εχω ενα χρυσοψαρο 20 εκ, τι φιλτρο να βαλω"? Αν εχεις veiltail, στο χρυσοψαρο αυτο, το μισο μηκος ειναι η ουρα. Τι βιολογικη υποστηριξη να χρειαζεται η ουρα? Ενω αν ειναι common, απο τα 20 εκ, τα 16 ειναι κρεας. Με το standard length (χωρις ουρα) καταλαβαινουμε πιο σωστα το βιολογικο φορτιο (αν και κανονικα, αν θελουμε να ειμαστε ακριβεις, θελουμε και βαρος)
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα!
στα χρυσοψαρα παντα μιλαμε για το μηκος του σωματος! Τακη, κριμα το ψαρακι.. αλλα αυτα ειναι αναμενομενα και θα επρεπε να τα περιμενεις σε 40 cm μηκος με τετοιου ειδους χρυσοψαρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ελεγα να προλάβω να τους φτιάξω το καινούριο ενυδρείο, αλλά μάλλον για αυτό το ψάρι δεν το πρόλαβα
|
||||
|
||||
![]()
Ενα update και πιστεύω να είναι το τελευταίο για αυτά τα ψάρια σε αυτό το ενυδρείο
![]() Το νούφαρο έχει πετάξει ήδη φύλλα και αναπτύσεται κανονικά , όσο το αφήνουν βέβαια τα χρυσόψαρα ![]() Το ανεμιστηράκι είναι στη θέση του και επειδή ο STC-1000 είναι ρυθμισμένος στους 24,3 , κάποιες φορές το πρωί που το χτυπάει ο ήλιος για 10 λεπτά , το ανεμιστηράκι λειτουργεί ![]() και η πιο όμορφη άλγη που είχα ποτέ ![]() ![]() είναι στο μπροστινό σημείο που ο φωτισμός είναι πιο έντονος. Στα τζάμια κάθε Σ/Κ πέφτει λίγη πιστωτική κάρτα
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια κατασταση η ταρατσα σου!
"Στα τζάμια κάθε Σ/Κ πέφτει λίγη πιστωτική κάρτα" προσεχε τις κρυφες χρεωσεις, ειναι πονηρα τα χρυσοψαρα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mini indoor pond | leonm | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 59 | 16-11-13 10:29 |
...γλαστρολίμνη... | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 42 | 17-06-10 09:48 |
Γλαστρολίμνη | Samian | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 21-02-10 22:51 |
Mini Pond στο μπαλκονι | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-02-08 09:19 |
Mini Θαλασσινό Ενυδρείο | Filippos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 19-05-04 14:03 |