|
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι ανησυχητικό εγώ δε διαπιστώνω πάντως. Θα μας πουν και οι πιο έμπειροι βέβαια απλά εγώ 2,5 χρόνια τώρα που τα παρακολουθώ υπάρχουν μέρες που το κάνουν αυτό. Δεν είναι και να κινούνται όλη μέρα πάνω κάτω βέβαια και άποψη μου είναι ότι πρέπει να ψάχνεις και την υπερκινητικότητα των ψαριών σου γιατί πολλές φορές αποτελούν ένδειξη. Κινείται λίγο βαριεστημένα. Αλλά κινείται φυσιολογικά νομίζω. Τι ώρες το παρατηρείς συνήθως? Γιατί εμένα κάπως έτσι κινούνται μετά τις 9 το βράδυ. Οι θηλυκές κατεβαίνουν σχετικά κάτω στον πυθμένα τα μικρά ξαπλώνουν στο υπόστρωμα με τη κοιλιά και τα αρσενικά μένουν ακίνητα κοντά στην επιφάνεια. Παρόμοια συμπεριφορά πάντως έχουν και όσες έχουν γεννήσει. Παραμένουν περίπου για μια μέρα και κάτι στο βυθό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χθεσινο ειναι το βιντεο . κατα τις 7-8 το απογευμα
σχεδον απ τις 6 που το παρακολουθουσα μεχρι το βραδυ ηταν εκει γυρω. τις περισσοτερες φορες όταν παει κάποιο άλλο διπλα το διωχνει .που και που κανει καμια βολτα στο ενυδρειο και παλι εκει ενω τα αλλα χαζοπαιζουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τσέκαρε την λίγο εξωτερικά. Καμία αλλοίωση δέρματος κανένα απόστημα γενικά κάτι που τη διαφοροποιεί από την άλλη τη μεγάλη θηλυκιά που έχεις. Δες αν είναι και έγκυος αν και στο βίντεο φαίνεται να έχει κοιλιά αλλά δεν μπορώ να δω το μαυρο σημάδι κάτω στην κοιλιά προς τον πρωκτό της για να ξέρουμε σίγουρα. Και ηλικιακά πρέπει να είναι ψιλομεγάλη.
Γενικά από την εμπειρία μου με τα guppies νομίζω οτι είναι πολύ ανθεκτικά ψαράκια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να τα εκθέτουμε σε κινδύνους η να πειραματιζόμαστε. Απλά εγώ 2,5 χρόνια και με ένα κακό ξεκίνημα χωρίς στρώσιμο και μπόλι αποδείχτηκαν σκυλιά που σε παρόμοιες περιπτώσεις άλλα θα μας είχαν αφήσει χρόνους. Κάνε αυτό που σου είπαν τα παιδιά με το στρώσιμο για να κάνεις καλύτερες τις συνθήκες επιβίωσης των ψαριών σου και μη φοβάσαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Μονο και μονο για την μουσικη επιμελεια χιλια μπραβο!!! Χαχα κλασικα τραγουδια και τα δυο. Στο ψαρι, εκτος απο νωχελικο δεν μπορεσα ουτε εγω να δω κατι οπως ανοιγμενα βραγχια κλπ....μας αφησε χρονους ομως οποτε οπως και ναχει κριμα. Βαλε το μπολι, θερμοκρασια στους 25-26, σχετικα συχνες και προσεκτικες αλλαγες με νερο ιδιας θερμοκρασιας και αντιχλωριο πριν μπει το νεο νερο. Απο βδομαδα που θα ξαναρθω και θαχω χρονο θα φερω τα τεστ μου να δουμε το νερο σε τι κατασταση ειναι. Και κατι κλαδεματακια. Τα φυτα τα βγαζεις απτα γλαστρακια, λιγο κοψιμο ριζα, να μεινει περιπου 1,5-2cm ριζωματος και φυτεμα, θα σε παιδεψει λιγο το βοτσαλο αλλα θα πιασει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πέθανε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν γινοταν να το κρατησω. και η αναπνοη πολυ δυσκολη και οταν πηγαινε κοντα στο φιλτρο το πηγαινε το ρευμα του νερου οπου ηθελε. το εβγαλα γιατι τα αλλα ειναι μια χαρα.φοβηθηκα και για αυτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευθανασία?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρσενικο ή θηλυκο? | amalia | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 20-03-10 00:48 |
Πρόβλημα με θηλυκο guppy | cpapakon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-02-10 15:41 |
ΘΗΛΥΚΟ GUPPY, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? | erling | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 14-12-07 10:30 |
αρσενικο η θηλυκο? | Ryu | Ζωοτόκα | 10 | 27-11-07 18:44 |
Θηλυκο ραμιρεζι... | notos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 15-09-06 10:05 |