|
|
||||
|
||||
![]()
Μονο και μονο για την μουσικη επιμελεια χιλια μπραβο!!! Χαχα κλασικα τραγουδια και τα δυο. Στο ψαρι, εκτος απο νωχελικο δεν μπορεσα ουτε εγω να δω κατι οπως ανοιγμενα βραγχια κλπ....μας αφησε χρονους ομως οποτε οπως και ναχει κριμα. Βαλε το μπολι, θερμοκρασια στους 25-26, σχετικα συχνες και προσεκτικες αλλαγες με νερο ιδιας θερμοκρασιας και αντιχλωριο πριν μπει το νεο νερο. Απο βδομαδα που θα ξαναρθω και θαχω χρονο θα φερω τα τεστ μου να δουμε το νερο σε τι κατασταση ειναι. Και κατι κλαδεματακια. Τα φυτα τα βγαζεις απτα γλαστρακια, λιγο κοψιμο ριζα, να μεινει περιπου 1,5-2cm ριζωματος και φυτεμα, θα σε παιδεψει λιγο το βοτσαλο αλλα θα πιασει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πέθανε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν γινοταν να το κρατησω. και η αναπνοη πολυ δυσκολη και οταν πηγαινε κοντα στο φιλτρο το πηγαινε το ρευμα του νερου οπου ηθελε. το εβγαλα γιατι τα αλλα ειναι μια χαρα.φοβηθηκα και για αυτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευθανασία?
|
|
||||
|
||||
![]()
πεστο και ετσι. φαινοταν πως δεν θα αντεχε.
αν το αφηνα το πρωι θα το εβρισκα σιγουρα στον πατο του ενυδρειου με οποια αποτελεσματα μετα απο 7-8 ωρες |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά ρωτάω γιατί είμαι σε παρόμοια θέση και δε ξέρω τι να κάνω. Δε θέλω να το σκοτώσω όμως. Και η δικιά μου είναι σε χειρότερη κατάσταση.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να σου πω. ενυδρειο εχω 1 εβδομαδα.
αλλα αυτο που εχω στο βιντεο ειναι μερα με την νυχτα με οτι συναντησα σημερα το βραδακι. |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρσενικο ή θηλυκο? | amalia | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 20-03-10 00:48 |
Πρόβλημα με θηλυκο guppy | cpapakon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-02-10 15:41 |
ΘΗΛΥΚΟ GUPPY, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? | erling | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 14-12-07 10:30 |
αρσενικο η θηλυκο? | Ryu | Ζωοτόκα | 10 | 27-11-07 18:44 |
Θηλυκο ραμιρεζι... | notos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 15-09-06 10:05 |