|
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα παιδια και Χριστος ανεστη! Εχω καποιες ερωτησεις...
1. Η μια ανουμπια που εχω εδω και μια βδομαδα, το ενα φυλλο της εχει κιτρινισει. Οταν πηρα τα φυτα μου εδωσε αυτος απο το pet city ενα υγρο λιπασμα, το JBL Ferropol και μου ειπε να το βαζω 1 φορα τη βδομαδα, ειναι καλο αυτο; 2. Μου εδωσε βιταμινες για τα ψαρακια, τις JBL Atvitol και μου ειπε να βαζω 2 φορες τη βδομαδα. Ειναι καλες; Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Βιταμίνες γιατί πήρες ? εάν ταίζεις σωστά ποιος ο λόγος να βάζεις βιταμίνες, κακό δεν θα κάνεις φυσικά αλλά είναι περιττό. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2.Ρωτησα τον πετσοπα αν χρειαζεται βιταμινες και μου ειπε οτι καλο ειναι να βαζω. |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως την έχεις φυτέψει, γιατί δεν θέλει φύτεμα ? πρέπει οι ρίζες να είναι έξω.
Εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ βιταμίνες, καλή τροφή και ποικιλία στην τροφή των ψαριών αυτά αρκούν. Βιταμίνες μόνο μετά από κάποια αρρώστια συνήθως δίνουμε. Κακό δεν θα κάνεις όμως |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ποικιλια στην τροφη τι εννοεις; Παντα την ιδια τους δινω... Να παρω διαφορετικες τροφες δηλαδη; |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, διάφορες τροφές με διαφορετικά συστατικά, μπορείς να ανακατέψεις μια ποσότητα μέσα στην ταΐστρα και να πέφτει ανάμικτη (εγώ έτσι κάνω για να τρώνε τα μικρά), ή να ρίχνεις διαφορετική τροφή που και που.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Με την ανουμπια τι να κανω; Να το αφησω να δω μηπως βελτιωθει; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιγρακια | ilias13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 21-03-11 15:30 |
τιγρακια σε...αμοκ | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 19-09-09 13:06 |
τυρφη σε τιγρακια? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-09-09 18:14 |
τιγρακια | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-03-08 16:48 |
ΤΙΓΡΑΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ :D | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-02-04 04:22 |