|
|
||||
|
||||
![]()
Περισσότερο πρέπει να φοβάσαι... ΜΗΝ πέσει η πέτρα και σου σπάσει κάνα τζάμι (ελπίζω να την στερέωσες καλά)... από τις τανίνες του ξύλου (που φεύγουν πανεύκολα).
ΑΝ είναι drift wood... ανάλογα με το μέγεθος (και 10-15 μέρες)... ΑΝ είναι Red Moor wood... μπορεί και ποτέ.- |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολο αλλά... ΌΧΙ αδύνατον.-
|
|
|||
|
|||
![]()
τα ξυλα αργουν πολυ να κατσουν στο βυθο, δεν ξερω για τα ξυλα απο τα πετσοπ, αλλα απο προσωπικη εμπειρια τα ξυλα απο αμπελι κανουν 1-2 μηνες να βουλιαξουν (αναλογα το παχος) και ο πλατανος κανει λιγο λιγοτερο.
παντα εχω ξυλα που μουλιαζουν σε ενα μεγαλο κουβα μεχρι να κατσουν στον πατο, ετσι οταν χρειαστουν να ειναι ετοιμα για το επομενο ακουασκειπ η ενυδρειο. μην αγχωνεσαι για τα ξυλα, ουτως η αλλως αυτο το χομπι θελει πολυ υπομονη. απλα τωρα εχεις μια ιδεα για το ποσο υπομονη χρειαζεσαι, και εισαι ακομα στην αρχη. το χρωμα που βγαζουν τα ξυλα δεν κανει κακο, σε μερικα ψαρια αρεσει κιολας. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι σχέση έχει το αμπέλι με το Red moor wood (για να ΜΗΝ πω... με το ενυδρείο) ;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι ενα ξυλο που το βρισκεις σε πολλα σχεδια και μπορεις να φτιαξεις αρκετα ωραια πραγματα. πρεπει σωνει και καλα να ειναι απο πετσοπ?
δεν συγκρινα ρεντ μουρ με αμπελι. αναφερθηκα σε ποσο χρονο μπορει να κανει ενα ξυλο να βουλιαξει. |
|
||||
|
||||
![]()
1. Υπάρχουν ξύλα που βουλιάζουν και σε 5 μέρες... και άλλα... ποτέ.
2. Εγώ πάντως αμπέλι... ΔΕΝ έχω δει μέσα σε κανένα ποτάμι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και... παίρνει τα ρίσκα του.- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ παιδια ευχαριστω πολυ, θα κανω υπομονη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιγρακια | ilias13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 21-03-11 15:30 |
τιγρακια σε...αμοκ | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 19-09-09 13:06 |
τυρφη σε τιγρακια? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-09-09 18:14 |
τιγρακια | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-03-08 16:48 |
ΤΙΓΡΑΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ :D | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-02-04 04:22 |