|
|
||||
|
||||
![]()
thanx!
δεν ειναι και πολυ κακο... και στη σελιδα τους εχουνε αρκετα χρωματα. μαλον ειμαι για καλυβια αυριο. ελπιζω να μου αρεσουνε κ απο κοντα και να μην παω τσαμπα. δεν ξερω πως θα φαινεται αν μπει και χωρις αρμο... ------------------------- καλη ιδεα...θα ρωτησω αυριο και για τοξικοτητα... ------------------------- ο κουκος αηδονι θα μου παει http://www.polychromo.gr/product.asp?catid=6694 καλη ειναι βεβαια,και θα τα πληρωσω μονο μια φορα,αλλα αν χρειαζεται ασταρωμα κλπ οπως λενε,τοτε δεν μπορω να το βαλω και στον τοιχο γιατι δεν ειναι δικο μου το σπιτι,οποτε απτα 5 τετραγωνικα της συσκευασιας τα 4 θα μου μεινουνε ![]() αντε πες να βαλω σε ολη τη λιμνη γυρω γυρω και απο πισω που δεν θα φαινεται,παλι τα μισα θα μεινουνε αχρειαστα. εκτος αν μπορει να κολληθει και με σιλικονη... υ.γ αποτι βλεπω τωρα εχουνε και πιστοποιητικο iso και ce αν λεει κατι αυτο για την τοξικοτητα.δεν ξερω τι παιζεται με αυτα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 07-04-14 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Αρκει να το θυμηθώ)
|
||||
|
||||
![]()
οκ thanx!
θα παω εγω αυριο ετσι κιαλλιως να τα δω και απο κοντα,και μιας και ειναι εργοστασιο θα κλαφτω και λιγο μηπως εχουνε τιποτα ανοιχτα να μου δωσουνε λιγοτερα τετραγωνικα ![]() ρωτα και εσυ αν το θυμηθεις και βλεπουμε. να κανω τη λιμνη πρωτα να εχω τελειωσει μεχρι το πασχα με αυτο και αργοτερα βλεπουμε και για τον υπολοιπο τοιχο. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο, ρώτησα το χρωματοπώλη στη γειτονιά μου, και δυστυχώς πάει με το κιβώτιο που είναι 5Μ2 και το πουλάει μόνο ολόκληρο 75 Ευρώ.
Η ιστοσελίδα που μου έδειξες ισχύει το ίδιο , και το συγκεκριμένο μαγαζί δεν φημίζεται για χαμηλές τιμές γενικά.
|
||||
|
||||
![]()
σευχαριστω παρα πολυ!
![]() δεν πειραζει,βρηκα τελικα εδω στη γειτονια μου ![]() αυτος τα σπαει τα κιβωτια και μου εδωσε 1μιση τετραγωνικο. μαζι με κολλα και αποστατες για τους αρμους,πληρωσα 26ευρω ![]() τωρα μενει να παω να παρω δυο φυλλα dow,και ξεκιναω σημερα ![]() αν δεις στη σελιδα της tepostone,πηρα απτη βασικη σειρα τους το νο.2 στην αρχη ειχα παρει το 5,αλλα τοφερα εδω και με το εντονο κοκκινο που ειχε,θυμιζε πολυ πεντελικο μαρμαρο. το πηγα πισω κ το αλλαξα και ειναι πολυ καλυτερα. τα κομματια που πηρα εχουν διαστασεις 15υψος χ 30μηκος,οποτε θα ταιριαξουνε καλα και στις διαστασεις του πλαισιου.(3 σε καθε στηλη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχει τελειωσει,εχει λιγη δουλεια ακομα.
ενταξει δεν ειναι τελειο σε καμια περιπτωση,αλλα δεν εχω ξαναβαλει ποτε πλακακια.ουτε ηξερα τι εκανα ![]() κιεδω που εφτασα παλι καλα ![]() ------------------------- τωρα που εχω το αναγλυφο,(αυτο ηταν ολη η ιστορια) αν βαρεθω το χρωμα η δε μου αρεσει το περναω με τον αερογραφο ολοκληρο η λεπτομερειες,και κανω οτι θελω ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 08-04-14 στις 17:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |