|
|
||||
|
||||
![]()
σευχαριστω παρα πολυ!
![]() δεν πειραζει,βρηκα τελικα εδω στη γειτονια μου ![]() αυτος τα σπαει τα κιβωτια και μου εδωσε 1μιση τετραγωνικο. μαζι με κολλα και αποστατες για τους αρμους,πληρωσα 26ευρω ![]() τωρα μενει να παω να παρω δυο φυλλα dow,και ξεκιναω σημερα ![]() αν δεις στη σελιδα της tepostone,πηρα απτη βασικη σειρα τους το νο.2 στην αρχη ειχα παρει το 5,αλλα τοφερα εδω και με το εντονο κοκκινο που ειχε,θυμιζε πολυ πεντελικο μαρμαρο. το πηγα πισω κ το αλλαξα και ειναι πολυ καλυτερα. τα κομματια που πηρα εχουν διαστασεις 15υψος χ 30μηκος,οποτε θα ταιριαξουνε καλα και στις διαστασεις του πλαισιου.(3 σε καθε στηλη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχει τελειωσει,εχει λιγη δουλεια ακομα.
ενταξει δεν ειναι τελειο σε καμια περιπτωση,αλλα δεν εχω ξαναβαλει ποτε πλακακια.ουτε ηξερα τι εκανα ![]() κιεδω που εφτασα παλι καλα ![]() ------------------------- τωρα που εχω το αναγλυφο,(αυτο ηταν ολη η ιστορια) αν βαρεθω το χρωμα η δε μου αρεσει το περναω με τον αερογραφο ολοκληρο η λεπτομερειες,και κανω οτι θελω ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 08-04-14 στις 17:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο αποτελεσμα!!!Εδειξε πολυ περισσοτερο!
Αν μου ξανατυχει καμμια ζημια στο σπιτι με τα πλακακια θα σε προτιμησω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!ναι δεν ειναι πολυ ασχημο.ισως το γκρι να εδειχνε περισσοτερο,αλλα ο τυπος στο μαγαζι δεν ειχε κ παρα πολλα να διαλεξω.ειχε αρκετα βεβαια,αλλα αν δεν το βαλεις πανω να δεις πως ειναι δε μπορεις νασαι σιγουρος τι θα βγει.(εγω τουλαχιστον)
αλλα ενταξει,μολις μπουνε τα φυτα θα δειξει αλλιως.θα κανω και λιγο "dry brush" με πρασινο χρωματακι και πιστευω θα δειξει καλυτερα ακομα. θα δουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι καλός εσύ, είσαι και γρήγορος.
![]() Καμία σχέση με πριν
|
||||
|
||||
![]()
νασαι καλα τακη,ευχαριστω πολυ και για τον κοπο σου σημερα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Α και κάτι άλλο, είδα πως είναι, δεν κάνει με ΤΙΠΟΤΑ μέσα σε νερό, θα διαλυθεί
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |