|
|
||||
|
||||
![]()
Firemouth με τιγράκια ταιριάζουν δεν θα υπάρξει πρόβλημα συμβίωσης
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελεια! Ευχαριστω πολυ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και παλι. Σημερα προσθεσα αλλα 5 τιγρακια κι εγιναν 8.
Εχουν γινει ωραιο κοπαδακι απλα παρατηρησα 2 πραγματα και θελω να σας τα πω να μου πειτε γνωμες... 1. Το 1 ειναι μονο του κατω απο το φιλτρο, οχι συνεχεια καποια στιγμη παει με τα αλλα και μετα απο λιγο παλι μονο του... 2. Ορισμενες φορες βλεπω καποιο να ειναι καθετα για καποια δευτερολεπτα (δεν ξερω αν ειναι το ιδιο παντα ή διαφορετικο καθε φορα) και μετα κολυμπαει κανονικα... Παντως με το φως ειναι μια χαρα πλεον, στην αρχη μολις ανοιξε λιγο φοβοντουσαν και ηταν κατω αλλα μετα ολα καλα... Σε 3-4 μερες θα βαλω κι ενα κοπαδακι των 8 green barbs, την αλλη βδομαδα 2 firemouth και τελος (γλυφτη μου ειπατε οτι δε χρειαζεται). |
|
||||
|
||||
![]()
Με το ζευγαρι των Firemouth εγώ πάντως θα το σκεφτόμουν...αν ισχύουν όσα γράφονται (από seriouslyfish)
"...Not an overly aggressive cichlid, but still a cichlid nonetheless – not ideal for a community aquarium with small fish. Can be housed with similar sized, peaceful fish. May be aggressive when breeding."
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα που κάποια στιγμή κάθεται κάποιο μόνο του, με τα τιγράκια δεν θα χρειαστείς pleco είναι πολύ γρήγορα και δεν πρόκειται να πέφτει τροφή κάτω, αρκεί να μην κάνεις υπερβολές στο τάισμα.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas12 : 31-03-14 στις 21:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η εμπειρία δεν αντικαθιστά τα άρθρα...ωστόσο και τα άρθρα έμπειροι τα έγραψαν ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω στο ενυδρείο μου ένα ζευγάρι γιαυτό το λέω, βλέπω συμπεριφορές καθημερινά είναι πολύ ήρεμες σε σχέση με άλλες κιχλίδες.
Πάντα εξαρτάται από το ψάρι που θα σου τύχει, γιατί τα ψάρια που έχω εγώ δεν έχουν καμία σχέση με το προφίλ που γράφουν είναι τελείως διαφορετικά. |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα πραγματι τα ταϊσα κι εκαναν ολα σαν τρελα! Πιστευω να μην υπαρχει κατι και να ειναι απλα οτι ειναι πρωτη μερα και ειναι αγχωμενα...Ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Σίγουρα παίζει ρόλο η ιδιοσυγρασία αλλά σπάνια ξεφεύγει από τον γενικό "χαρακτήρα" του είδους... σημαντικότατο ρόλο όμως παίζει και το μέγεθος του ενυδρείου.- ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 31-03-14 στις 21:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιγρακια | ilias13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 21-03-11 15:30 |
τιγρακια σε...αμοκ | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 19-09-09 13:06 |
τυρφη σε τιγρακια? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-09-09 18:14 |
τιγρακια | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-03-08 16:48 |
ΤΙΓΡΑΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ :D | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-02-04 04:22 |