|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα που κάποια στιγμή κάθεται κάποιο μόνο του, με τα τιγράκια δεν θα χρειαστείς pleco είναι πολύ γρήγορα και δεν πρόκειται να πέφτει τροφή κάτω, αρκεί να μην κάνεις υπερβολές στο τάισμα.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas12 : 31-03-14 στις 21:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η εμπειρία δεν αντικαθιστά τα άρθρα...ωστόσο και τα άρθρα έμπειροι τα έγραψαν ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω στο ενυδρείο μου ένα ζευγάρι γιαυτό το λέω, βλέπω συμπεριφορές καθημερινά είναι πολύ ήρεμες σε σχέση με άλλες κιχλίδες.
Πάντα εξαρτάται από το ψάρι που θα σου τύχει, γιατί τα ψάρια που έχω εγώ δεν έχουν καμία σχέση με το προφίλ που γράφουν είναι τελείως διαφορετικά. |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα πραγματι τα ταϊσα κι εκαναν ολα σαν τρελα! Πιστευω να μην υπαρχει κατι και να ειναι απλα οτι ειναι πρωτη μερα και ειναι αγχωμενα...Ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μην αγχωνεσαι. Οταν τρώμε, όλοι τρελαινόμαστε!! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το αλλο κοπαδακι να το βαλω λετε ολο (8 ψαρια) ή 4 και μετα απο 2-3 μερες τα αλλα 4;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι άλλα ψάρια για κοπαδάκι... σκέφτεσαι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εάν πιστεύεις ότι το φίλτρο σου είναι στρωμένο και μπορεί να αντέξει και άλλα ψάρια βάλτα τώρα που είναι μικρά έτσι ώστε το κάθε είδος να πιάσει τον χώρο του μέσα στο ενυδρείο, μετά να ξέρεις ότι τα τιγράκια θα κυνηγήσουν ότι ψάρι μπει μέσα στο ενυδρείο και ειδικά εάν είναι μικρό.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Σίγουρα παίζει ρόλο η ιδιοσυγρασία αλλά σπάνια ξεφεύγει από τον γενικό "χαρακτήρα" του είδους... σημαντικότατο ρόλο όμως παίζει και το μέγεθος του ενυδρείου.- ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 31-03-14 στις 21:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως ο @nikos24 αποφασισε, γλύφτη, γλειφτη ή γλύπτη, να μην αγοράσει ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χαχα ναι το αποφασισα! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιγρακια | ilias13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 21-03-11 15:30 |
τιγρακια σε...αμοκ | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 19-09-09 13:06 |
τυρφη σε τιγρακια? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-09-09 18:14 |
τιγρακια | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-03-08 16:48 |
ΤΙΓΡΑΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ :D | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-02-04 04:22 |