|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν φαίνεται καλα άλλα άμα βλέπω καλά μάλλον ειναι καποιο είδος rasmorn ....
|
|||
|
|||
![]()
Χωρις να εχω ramshorn στο ενυδρειο μου; Ειναι δυνατον να ηρθαν αυγα με καποιο φυτο που εφερα; Απο σαλιγκαρια μονο zebra και helena εχω, εκτος από τους λαθρεπιβάτες φυσικά...
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Μαλλον αλλους λαθρεπιβατες εχεις και μπερδεψες τα ονοματα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι μπορει να ηρθε απο καπιο φυτο που ειχει αυγα πανω του...
sarpijk λεει οτι εκτος απο του κοινους λαθρεπιβατες εχει και αυτα τα οπια δεν ξερει τι ειναι... Μαλλον καπιο ειδος rasmorn ειναι πιστεβω.. βγαλε μια καλη φωτογραφια...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει κανενα ramshorn στη φωτογραφια.
|
|||
|
|||
![]()
Μοιαζουν πολύ με την πρωτη φωτο του sarpijk. Οι λαθρεπιβατες που είχα μεχρι σημερα ήταν πολύ μικρότεροι. Δεν μπορουσα να φανταστώ ότι φτάνουν σε μηκος το 1 εκατοστό! Αν δε μεγαλώσουν αλλο σημαίνει οτι έχεις δίκιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που ειναι αριστερά δεν ειναι ενα σαλιγκαρι στρόγγυλο..?
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθήσω να το βγαλω μερικές καλύτερες φωτογραφίες για σιγουριά και θα τις ανεβασω αυριο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτό???? | fitos100 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-12-09 08:20 |
Τι είναι αυτά? | ispyii | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-11-09 01:21 |
Τι σαλιγκαρια είναι αυτα? | gwgw | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-01-07 22:53 |
τι είναι αυτό.. | soulmate | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-12-04 16:13 |
Τι είναι αυτό;;; | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-11-04 04:16 |