![]() |
#1 |
Τι είναι αυτά?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Μετά από 4 εβδομάδες περίπου και αφού οι συνθήκες (και μετά από ΓΕΡΟ μπόλι!!!) ήταν ιδανικές είπα να βάλω 5 ζεβράκια στο καρφουρίσιο 120αρι.
Μετά από 6-7 ώρες είδα αυτά.....δεν ξέρω τι είναι. Επίσης μέσα στο ενυδρειο έχω και σαλιγγάρια.....2 Physa Fontinalis ,1 Helisoma nigricans (μάλλον!ή planurbis corneus!O Raven θα ξέρει σίγουρα!) και καμιά 15αριά Melanoidew tuberculata. Αυτά όμως τι είναι? |
|
Εμφανίσεις: 3562
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεννησαν τα σαλιγγαρακια!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αυγα σαλιγκαριωνε...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την έχω την συνταγή!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Μπουρμπουριστά! Το ένα όμως το μεγαλύτερο που μάλλον είναι Helisoma nigricans ή planurbis corneus(θα ανεβάσω φώτο του όταν πάω σπίτι) είχε ανοίξει τη στοματάρα του και τα μπούκωνε και άφησε αυτά που βλέπεται στη φώτο. Μετά από πάλι από 6-7 ώρες δεν ήταν εκεί. Τέλος πάντων.......το ότι γενάννε τουλάχιστον δεν είναι καλό σημάδι ότι το ενυδρείο είναι οκ? |
|
||||
|
||||
![]()
Αφύ ήταν γκαστρωμένα γεννάνε.
Ενυδρείο ΟΚ ??? μόνο με τεστ (υγρά)
|
|||
|
|||
![]()
Eιναι καρπερα τα ζωντανα μου ολα, τι να κανουμε
![]() ![]() Το μεγαλο ειναι Ramshorn (Planorbis corneus). Tα αυγα ηταν απο Physa fontinalis και ισως βρεις και τα μικροσκοπικα Mini mystery snails που τα πηρα κληρονομια απο την Blyxa του Πανου ! Τα κωνικα του βυθου ειναι τα Melanoides tuberculata. ετσι για να ξερεις τι εχεις.. Ολα τους ακινδυνα, μερος του συστηματος σου, δεικτης μερικες φορες αν κατι δεν παει καλα, και χρησιμοι συμμαχοι εναντιον της αλγης. |
|
||||
|
||||
![]()
΄Ναι τα έχω δει τα μικροσκοπικά mini mystery!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτά; | freediver | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 19-03-09 21:25 |
Τι είναι αυτό? | zagorakis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 15 | 28-09-08 02:19 |
τι είναι αυτό.. | soulmate | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-12-04 16:13 |
Τί είναι αυτό? | x-nos | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 17-06-04 02:47 |