|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φάνη πως πάει το ενυδρείο σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά πάει κι αυτό, έχω μειώσει τα φυτά για να μην το πειράζω πολύ.
Πρόσθεσα πριν λίγο καιρό blue tiger και μείωσα λίγο τις red cherry για να έχουν τον χώρο τους. Αν τα πάνε καλά θα μεταφερθούν σε μεγαλύτερο ενυδρείο. να και ένα δείγμα από τους νέους κάτοικους: ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
που έχουν μπλε χρώμα σε όλο το σώμα, καμία σχέση με αυτή της φωτογραφίας και σκεφτόμουν μήπως είναι όλες blue tiger χαμηλού grade. Όπως κι να έχει όντως είναι πολύ όμορφες. Από τις 10 που έχω οι 6 είναι με αυγά, ελπίζω να πάνε καλά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και προετοιμασου για τις καλοκαιρινες ζεστες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε τι συνθήκες νερού τις διατηρείς πλέον? είναι οι ίδιες που γράφεις στην αρχή του θέματος ή τις έχεις διαμορφώσει για τους νέους σου κατοίκους? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτή τη στιγμή έχω kh 5 και ph 7,2-7,4. Θέλω να μειώσω το ph μαλακώνοντας το νερό γι αυτό και είναι στα σχέδια αντίστροφη όσμοση. Έχω προσθέσει λίγα alder cones αλλά δεν μαλακώνουν το νερό, ρίχνουν όμως το ph. Αν δεν κάνω λάθος διατηρούνται σε ph 6,5-7,5 και θέλουν μαλακό νερό. ------------------------- Παράθεση:
Έχω στην άκρη ένα teco tr-5 και έχω φτιάξει και ένα αυτοσχέδιο chiller που καλύπτει άνετα τα λίτρα του ενυδρείου οπότε δεν με τρομάζει πια η ζέστη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη golf20 : 06-03-14 στις 22:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
Νέο γαριδάδικο... 30 λιτρα κύβο; | Βασίλης Κ | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 17-08-13 19:46 |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |