|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα τα δοκιμάσω και τα δύο και βλέπουμε, το μπροστά μόνο θέλω να καθαρίσω, τα υπόλοιπα δεν με πειράζουν, είναι σε σημείο που φαίνεται μόνο το μπροστινό τζάμι έτσι κι αλλιώς.
Ξέχασα να πω ότι το εξωτερικό τρέχει με μία μικρή πατέντα. Επειδή είναι στο ίδιο ύψος με το ενυδρείο δεν δούλευε σωστά και έπεφτε πολύ η ροή του. Για να το αντιμετωπίσω έβαλα ένα εσωτερικό φίλτρο με filterwool μόνο και σύνδεσα την έξοδό του με την είσοδο του eheim 2211. To αποτέλεσμα είναι να έχω κλειστή την αντλία του 2211 και να δουλεύει χωρίς να πέφτει η ροή του. Αν βάλω και τα δύο να δουλεύουν γίνεται πλυντήριο.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιότατο φίλε Φάνη
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ Πάνο!! |
|
||||
|
||||
![]()
Φάνη πως πάει το ενυδρείο σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά πάει κι αυτό, έχω μειώσει τα φυτά για να μην το πειράζω πολύ.
Πρόσθεσα πριν λίγο καιρό blue tiger και μείωσα λίγο τις red cherry για να έχουν τον χώρο τους. Αν τα πάνε καλά θα μεταφερθούν σε μεγαλύτερο ενυδρείο. να και ένα δείγμα από τους νέους κάτοικους: ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε τι συνθήκες νερού τις διατηρείς πλέον? είναι οι ίδιες που γράφεις στην αρχή του θέματος ή τις έχεις διαμορφώσει για τους νέους σου κατοίκους? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
Νέο γαριδάδικο... 30 λιτρα κύβο; | Βασίλης Κ | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 17-08-13 19:46 |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |