|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει πολύ το ότι αγαπάς τα ψάρια σου και κάνεις το καλύτερο για αυτά, και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας!
Αν μπορέσεις να φτιάξεις ακόμα μεγαλύτερο στο νέο σπίτι τότε κάνε κατευθείαν το μεγαλύτερο. Πιστεύεις θα κάνεις πάνω απο 6μηνο να πάς? 80 ύψος ναι μπορείς να το κάνεις. Παραπάνω θα σε δυσκολέψει... Και πλάτος περισσότερο να δώσεις ακόμα καλύτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα.μιλαω για πανω απο χρονο δυστυχως..αλλιως θα βολευτουν εδω σε οσο μεγαλυτερο καταφερω..αν τα καταφερω γιατι θα ειναι η πρωτη φορα που θα φτιαξω ενυδρειο..σκεφτομαι να κανω πρωτα ενα μικρο ξυλινο και μετα το μεγαλο..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η αποφαση τελικα ειναι να φτιαξω ενα ξυλινο.καλο θα ηταν φυσικα να μην ξεφυγω πολυ οικονομικα..δλδ υπολογιζω να πουλησω αυτο που εχω τωρα καποια λευτα και καπου εκει τριγυρω να κυμανθει το καινουριο.
το θεμα ειναι αν θα βρεθει κανεις να παρει αυτο που εχω γιατι ειναι δυσκολες οι εποχες για να αγορασει καποιος 1.5 μετρο ενυδρειο. στο θεμα μου θα ηθελα να ακουσω αποψεις.. 1.η βαση θα γινει με κιλοδοκο.40mm ειναι καλα η να παω σε 60αρα? 2.για τα υλικα θα κοιταξω εδω απο αλλα παιδια πως το εφτιαξαν. 3.να φανταστω οτι το ξυλο πρεπει να εχει καποια πατουρα για να πατησει το τζαμι? 4.το μηκος τελικα λεω να γινει 1.80 για να εχω προσβαση αριστερα-δεξια σε περιπτωση που θελω να βαλω χερι.. 5.τι υψος και πλατος ειναι το καλυτερο για την ασφαλεια του ενυδρειου?φυσικα θα μπουν και ξυλινες κοντρες.. 6.τζαμι 12αρι?? σας κουρασα??αυτο δεν ειναι τιποτα ακομα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ακομα δεν εχω σκευτει τιποτα.τωρα πηρα την αποφαση ετσι κι αλλιως.
γι αυτο ειναι τα φορουμ.η βοηθεια που προσφερουν ειναι απιστευτη!! μονωτικα υλικα υπαρχουν πολλα αρα εχω πολυ ψαξιμο και διαβασμα μπροστα μου.. το θεμα ειναι να γινει σιγα σιγα και σωστα για να μην υπαρξουν προβληματα και αρχισουμε και κολυμπαμε εδω μεσα.γι αυτο θα ξεκινησω απο αυριο τα σχεδια της βασης που εχω γνωσεις να τη φτιαξω πιο γρηγορα και μετα θα βγω για ψαξιμο ξυλων και υλικων.. καθε βοηθεια σε προτασεις ευπροσδεκτη περα απο το διαβασμα που ριχνω γιατι ειμαι ασχετος απο ξυλο και μονωση ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δες εδώ να πάρεις ιδέες, θεωρώ πως είναι καταπληκτική δουλειά αλλά δεν έχουμε νέα πως είναι τώρα μετά από 3 χρόνια, γιατί αυτό είναι σημαντικό, να ξέρουμε πως αντέχει στο χρόνο. http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F0%E1%E3%EA%EF
|
|