|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αληθεια το πατωμα αντεχει τοσο βαρος?το εχω διπλα σε κολωνα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραίες διαστάσεις είναι: 190 χ 80(πλάτος) χ 70 ύψος. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια.βασικα υψος και πλατος εχω απεριοριστο..δηλαδη αν γινεται και 80 υψος δεν με πειραζει..απλα φοβαμαι οτι στο 1.90 μηκος οταν τα ψαρια θα ειναι τελικο μεγεθος δεν θα μπορουν να κολυμπησουν τοσο ελευθερα..ασε που δε θα μπορω να κανω χαρεμια..παντως το σιγουρο ειναι οτι δε θα κατσω με σταυρωμενα χερια.για τα αγαπημενα μου ψαρια θα κανω τα παντα.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος,αν και προτιμω και γω τα χαρεμια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει πολύ το ότι αγαπάς τα ψάρια σου και κάνεις το καλύτερο για αυτά, και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας!
Αν μπορέσεις να φτιάξεις ακόμα μεγαλύτερο στο νέο σπίτι τότε κάνε κατευθείαν το μεγαλύτερο. Πιστεύεις θα κάνεις πάνω απο 6μηνο να πάς? 80 ύψος ναι μπορείς να το κάνεις. Παραπάνω θα σε δυσκολέψει... Και πλάτος περισσότερο να δώσεις ακόμα καλύτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα.μιλαω για πανω απο χρονο δυστυχως..αλλιως θα βολευτουν εδω σε οσο μεγαλυτερο καταφερω..αν τα καταφερω γιατι θα ειναι η πρωτη φορα που θα φτιαξω ενυδρειο..σκεφτομαι να κανω πρωτα ενα μικρο ξυλινο και μετα το μεγαλο..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|