|
|
||||
|
||||
![]()
Που πατάει??????
![]() (εννοώ το μισό είναι στο αέρα ή φταίει η φωτο???)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχ φαντάζεσαι να ήταν στον αέρα?
![]() Το ενυδρείο το πήρα με την βάση του και απλά της τροποποίησα το ένα ντουλαπάκι για να χωράει το μεγάλο φίλτρο... Οπότε σε γελάει η φωτογραφία υπάρχει βάση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία. Μια χαρά.
Θα ήταν καλύτερα να βάλλεις πρώτα πέτρες(τις πέτρες της βάσης) μετά να βάλλεις άμμο και έπειτα να συνεχίσεις με το χτίσιμο και το ΤΕΛΟΣ να το γεμίσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι θα βάλω τώρα το DOW κάτω και θα προσπαθήσω να βρω και σιλικόνη...αν δεν βρώ δεν πειράζει.
Απλά θέλω να τελειώνω σιγά σιγά γιατί 3 μέρες τώρα η μάνα μου έχει φρικάρει...άμμος στην βεράντα,νερά σε όλο το σπίτι,το δωμάτιο άνω κάτω..χαχαχαχ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με το νερό μέσα δεν θα μπορέσεις να δέσεις της πέτρες της βάσης καλά μέσα στην άμμο. Θα πρέπει να το αδειάσεις τελείως και να κάνεις τα βήματα που σου είπα, και προεραιτικά πρώτα απ'όλα να βάλλεις το DOW αν θες. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο την στιγμή που μιλάμε δεν έχει πολύ νερό μέσα.
Έκοψα το Dow και το έχω τοποθετήσει και φτιάχνω έξω απο το ενυδρείο τα βράχια.Πήγα και αγόρασα μια κόλλα (JBL Haru) η οποία μάλλον μ*λακία έκανα,την πλήρωσα 15€ ![]() Τέλος πάντων θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι δεν θα γίνει τίποτα στραβό. Αφού μπουν τα βράχια θα ρίξω και την άμμο και θα ξαναγεμίσω...θα ακουληθήσει και φώτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρίξε φωτογραφικό υλικό μόλις τελειώσεις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες δεν υπάρχει κανείς σας που να θέλει τα brichardi?
Αν έχει κάποιος ας έρθει να τα πάρει και τσάμπα..
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ ομορφα ργμ...Δεν το σκεφτεσαι καθολου να τα κρατησεις και να φτιαξεις αναλογη ψαροσυνθεση με κατι που ταιριαζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είναι κουκλιά
![]() Δεν ξέρω τα multies τα έχω πληρώσει ήδη... Ας μας διαφωτήσουν οι ειδικοί
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |
Επιστροφή και αλλαγή. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 9 | 27-07-05 15:53 |