|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή ιδέα!!!!
![]() Για κοχυλόψαρο έχω κατασταλάξει στα multies. Για πετρόψαρο είναι τόσες πολλές (και ωραίες) επιλογές που ακόμα χαζεύω στο λινκ που παρέθεσε ο φίλος Παναγιώτης...είδωμεν Και να βάλω και 5-6 Paracyprichromis nigripinnis δηλαδή Κλεόβουλε? ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billos95 : 08-01-14 στις 12:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αμέ κανένα πρόβλημα!!!
Μου αρέσει πολύ αυτή η ιδέα για τα ψαράκια ![]() Οπότε: - 5-6 Paracyprichromis nigripinnis - 4 multies (1m 4f) - 2 juli. transcriptus Σωστά? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν σε ενδιαφέρει για ornatus έχω να σου δώσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει Παναγιώτη αν δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα όπως είπε ο Κλεόβουλος κανένα πρόβλημα
![]() Τώρα να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αφού έχουμε κατασταλάξει σε ψάρια τι θα λέγετε να δούμε και το θέμα της τροφής? Τι τροφές να προτιμήσω?Θέλω σιγά σιγά να μαζεύω πράγματα για να το στήνω μην με φάει η αναμονή. |
|
||||
|
||||
![]()
Τροφές να διαλέξεις για σαρκοφάγα.
Υπάρχουν πολλές καλές επιλογές από διάφορες εταιρείες πχ NLS cichlid formula Tropical Tanganyika Ocean Nutrition cichlid ...... και βέβαια σκουλήκι grindal, αρτέμια για τα μικρά κλπ |
|
||||
|
||||
![]()
Mάλλον θα προτιμήσω την Tropical γιατί είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος απο μια άλλη που είχα πάρει παλαιότερα.
![]() Υπάρχει δυνατότητα κατεψυγμένου grindal?Νομίζω πως αν καλλιεργήσω και δει η μάνα μου ότι στο δωμάτιο υπάρχουν σκουλήκια θα μείνω χωρίς σπίτι χαχαχαχαχ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |
Επιστροφή και αλλαγή. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 9 | 27-07-05 15:53 |