|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο, μπράβο σου, να το χαίρεσαι!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ
![]() Ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Παραθετω καινουριες φωτο γιατι το ειχα παρατησει το παλιο ![]() Οι καρνιδαλιοι μας αφησαν δυστηχως . οποτε παω να το ξανα στήσω δειλα δειλα. τρεχει με 2 λαμπες 45χwatt(τις οποιες και αλλαξα ειναι μια juwel colour και μια nature) τωρα ειχε και ζεστες μπορει να βαλω σε λιγο καιρο και αλλη μια 39watt οπως παλια. ![]() ![]() ![]() ![]() μ αρεσε ετσι οπως τα τσακωσα και τα εβαλα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ξερει κανεις τι μπορει να εχει η corymbosa και κοκκινησε ετσι σε 2 φυλλα αλλα πρεπει να ναι παλια της φυλλα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα παλιά φύλλα κιτρινίζουν ή και μερικές φορές κοκκινίζουν, εξαιτίας μεγάλης παραγωγής ανθοκυανίνης (το κοκκίνισμα παρατηρείται σε ενυδρεία με ισχυρό φωτισμό) έλλειψη αζώτου no3.
Τα σπάνε τα φυτα σου, απο τα καλυτερα που εχω δει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το παλιο σεταπ λες ?
αν ναι μας αφησαν χρονους :P τωρα θελει δουλεια ακομα.... επισης προς το παρον μια χαρα πανε τα φυτα οποτε σκεφτομαι να μην ξανα βαλω την 3τη λαμπα προς το παρον. Ελλειψη αζωτου λιγο δυσκολο γιατι παρα την ιχθυοφορτηση ριχνω και nitrogen οποτε δε νομιζω εχω 10-15 ppm. Ισως οταν το πρωτο εβαλα μεχρι να εξοικειωθεί η απο την αποτομη αλλαγη φωτισμου.... για την ανθοκυανίνης δε γνωριζω XD το εχετε παει μακριά εσεις χα0χα0χ0α. Ευχαριστώ συνονόματε αλλα οπως ειπα θελει δουλιτσα ακομα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι για τα φυτα λεω μ αρέσουν εχουν ωραια ανάπτυξη και ωραια επιλογή φυτών,
Εγω θα κοιτούσα μονο να τα βαλω πιο νοικοκυρεμένα Dutch style ![]() Για την ανθοκυανίνη εδω στο φόρουμ το γράφει στην έλλειψη αζώτου,καμμια φορα νομίζουμε οτι εχουμε αρκετά νιτρικα και χρειάζονται κι αλλα ![]() Τα φυτα σου ειναι τούμπανο δεν χρειάζεσαι και πολλες συμβουλές ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι τοσο κακη με τον φωτισμο που εχω.. Γι αυτο εχω παγωσει και λιγο την προσθηκη τριτης λαμπας οπως το ετρεχα παλια..
Θα περιμενω να αλλαξουν οι θερμοκρασιες ισως την βαλω σε κανα 2μηνο να δω και αποτελεσματα με 0,5w/l . Εαν προσθεσω να βαλω την grolux η την osram? Δεν το ηξερα διαβασα στο νετ ενδιαφερον ![]() Συμβουλες παντα χρειαζεσαι ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
180L γαριδο-ενυδρειο - κοινωνικό | rewe | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 08-11-12 19:34 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |