|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο!!!
Έχεις πολλά ωραία φυτά, βλέποντας το μέγεθος που μπορούν να αποκτήσουν πολλά από αυτά θα αρχίσεις να τα διαχειρίζεσαι διαφορετικά... Η pinnatifida hygrophila πολύ ωραίο φυτό αν και ποτέ δεν τα κατάφερε στο ενυδρείο μου, έχω την εντύπωση οτi μεγαλώνει αρκετά και είναι για μέση και πίσω, ίσως κάπου στην αριστερή πλευρά? O aponogeton για να ανθήσει πρέπει το μπουμπούκι να βγεί εκτός νερού οπότε αν έχεις καπάκι, δύσκολό... θα κόβεις το μπουμπούκι έτσι το φυτό θα είναι δυνατό, θα έχεις μπουμπούκια αρκετά συχνά, δύσκολο αυτό το ψαλίδισμα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα φυτά σίγουρα θα μπορούσαν να ηταν τακτοποιημένα ξεκίνησα να κάνω ''πολυσαλατα'' στην αρχη και να σκεφτεις εχουν βγει παρα πολλά φυτά που είχα στην αρχή!εκει δεξιά που λες ειναι οντως άδειο με το που μεταφύτευσα την repens κόπηκε η αναπτυξη της τρελά... και σίγουρα εχει δρόμο ακομα 5 μήνες το έχω :P!Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση:
η pinnatifida ειναι όντως για πίσω και μέση την έβαλα στην μέση με σκοπό να πάει και μπροστά και να κλαδεύω!το aponogeton ειναι το αγαπημένο μου φυτό :P και εχω καπάκι και μάλλον δε θα το χαρώ ![]() Ευχαριστώ για τα tips και τα σχόλια <3! ------------------------- Ευχαριστώ πολύ <3 Σου την εύχομαι την εξέλιξη που ευελπιστείς και σίγουρα με υπομονή ολα γίνονται(και μεράκι αλλα αυτο το χεις )!
- Μανα ειμαι ερωτευμενος. - Πως το λενε το κοριτσι; - DSC226454364.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnreta : 08-01-14 στις 10:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο μπραβο και παλι μπραβο!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο, μπράβο σου, να το χαίρεσαι!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ
![]() Ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Παραθετω καινουριες φωτο γιατι το ειχα παρατησει το παλιο ![]() Οι καρνιδαλιοι μας αφησαν δυστηχως . οποτε παω να το ξανα στήσω δειλα δειλα. τρεχει με 2 λαμπες 45χwatt(τις οποιες και αλλαξα ειναι μια juwel colour και μια nature) τωρα ειχε και ζεστες μπορει να βαλω σε λιγο καιρο και αλλη μια 39watt οπως παλια. ![]() ![]() ![]() ![]() μ αρεσε ετσι οπως τα τσακωσα και τα εβαλα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ξερει κανεις τι μπορει να εχει η corymbosa και κοκκινησε ετσι σε 2 φυλλα αλλα πρεπει να ναι παλια της φυλλα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα παλιά φύλλα κιτρινίζουν ή και μερικές φορές κοκκινίζουν, εξαιτίας μεγάλης παραγωγής ανθοκυανίνης (το κοκκίνισμα παρατηρείται σε ενυδρεία με ισχυρό φωτισμό) έλλειψη αζώτου no3.
Τα σπάνε τα φυτα σου, απο τα καλυτερα που εχω δει ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
180L γαριδο-ενυδρειο - κοινωνικό | rewe | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 08-11-12 19:34 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |