|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να μη τα βάλεις τότε, είναι επικυνδυνο, οι ανωμαλίες δεν θα έχουν πλήρη επαφή με το τζάμι και δεν σκέφτομαι κάτι για να κάνεις τις επιφάνειες λείες. Εχω δει στο Jumbo "αντιολισθητικό", ένα λεπτό μαλακό πλαστικό μαύρο, είναι πολύ φθηνό, θα σου πρότεινα αυτό
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, θα παω να ριξω μια ματια. Αν μπορεις, πες μου τι να τους ρωτησω ακριβως αμα δεν το βρισκω, μπας και μου το βρουν εκεινοι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το λένε "Αντιγλυστρική επιφάνεια" Grip Liner έτσι γράφει επάνω και είναι 45 Χ 90 CM το κομμάτι και θα το βρεις μάλλν στα είδη οικιακής χρήσης
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε, ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες ερωτησεις.
Σημερα ξεκινησα να τριβω τα τζαμια με γυαλοχαρτο (τα τριβω λιγο, ισα ισα να μην κοβουν και βελτιωση καποιων ορατων μικροατελειων). Εκανα πρωτα τα 2 πλαινα που ειναι πιο μικρα. Βλεπω ομως η μια γωνιτσα (θα δειτε στις φωτο) σε καθε ενα απο τα 2 αυτα πλαινα τζαμια, ειναι λιγο φαγωμενη. Ειναι προβλημα? Αυτη την πλευρα αμα ειναι την βαζω να ειναι το πανω μερος του ενυδρειου και οχι σε κολληση καλυτερα ή δεν εχει θεμα? Ακομα η μια μονο πλευρα τους (θα δειτε επισης σε φωτο) ειναι αρκετα αγρια. Οι αλλες 3 ειναι οκ, θελουν πολυ λιγο τριψημο απλα για να μην κοβουν. Αυτες τις αγριες (που εχουν και 2-3 ατελειες) τις ετριψα παραπανω, αλλα εχουν βαθουλοματακια που και που σε μερικα σημεια. Εκεινες τις μεριες τι τις κανω? Αλμπουμ: http://imageshack.us/g/1/10432886/ Eδω και σε slideshow μηπως σας βολευει καλυτερα να μην ανοιγετε μια μια φωτο. http://img842.imageshack.us/slidesho...99433209y.smil Ακομα, πηρα σημερα και τα τζαμακια για κοντρες κατω (2 τζαμια με διαστασεις 23.5x5 και αλλα 2 τζαμια με 78.5x5). Aυτα βα τα τριψω ή δεν χρειαζεται? Ενα αφρολεξ που βρηκα (περιπου 2 ποντους, ασπρο) κανει για να μπει ενδιαμεσα σε επιπλο και ενυδρειο? Και τελος, κυκλοφοριτη θα χρειαστει αυτο το ενυδρειο (80χ30χ30) με φιλτο το eheim liberty? Αν ναι, ενας τετοιος κανει ή ειναι πολυ δυνατος? |
|
||||
|
||||
![]()
Τρίψε και τις κόντρες λίγο να μην σφαχτείς!Κυκλοφοριτή δεν νομίζω ότι θες!
|
||||
|
||||
![]()
Οκ Λουκανθρωπε
![]() Ρωτησα για τον κυκλοφοριτη, μιας και θα ειναι καπως μακρυ και το φιλτρο θα μπει μονο απο τη μια πλευρα (κρεμαστο) και ισως να εχω νεκρα σημεια χωρις κυκλοφορια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Οκ.
Ελεγα να τριψω λιγο παραπανω τις μεριες που θα μπουνε στο πανω μερος του ενυδρειου, ωστε να ειναι ακομα πιο λειες, αλλα δεν ξερω ποιες θα ειναι πανω και ποιες κατω ακομα. Μπορω οταν το κολλησω (και αφου το αφησω να στεγνωσει η σιλικονη 2-3 μερες) να τριψω τοτε λιγο παραπανω τις πανω μεριες? Aυτο το τυπου dow που βαζουν απο κατω αναμεσα σε ενυδρειο και βαση, δεν ειναι πανω απο 1 εκατοστο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά γτ θα έχει πρόβλημα με το χοντρό;
Πάντως αν οπτικά θες του πόντου έχει και μάλιστα και σε μαύρο ένα μαγαζί με οικοδομικά υλικά λίγο μετά το metro mall απέναντι στην Βουλιαγμένης
|
||||
|
||||
![]()
Οπωσδηποτε dow απο κατω, ή θερμομονωτικο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρα απο βουνο... | ARIS1983 | Malawi | 8 | 14-04-12 19:08 |
Πετρα | κωστας-καζας | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 18-02-11 22:00 |
Αλουμινοχαρτο και φως | mpoumpoula | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 10-02-11 20:05 |
Αλουμινόχαρτο στον ανακλαστήρα. | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 13-03-05 17:39 |
Ασβεστολιθικη πετρα... | Fighter | Malawi | 2 | 13-01-05 15:35 |