|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά γτ θα έχει πρόβλημα με το χοντρό;
Πάντως αν οπτικά θες του πόντου έχει και μάλιστα και σε μαύρο ένα μαγαζί με οικοδομικά υλικά λίγο μετά το metro mall απέναντι στην Βουλιαγμένης
|
||||
|
||||
![]()
Οπωσδηποτε dow απο κατω, ή θερμομονωτικο.
|
||||
|
||||
![]()
@delta
Nαι, θα βαλω κατι ενδιαμεσα σιγουρα. @crazey_beaver. Μαλλον θα παω και εκει να δω, αν οντως δεν κανει αυτο που εχω ή δεν βρω τιποτα πιο κοντα μου. @all Οπως ειπα, θα μου δωσει φιλος μια ενυδρειακη βαση που ειναι για ενυδρεια 60 εκατοστων σε μηκος και θα βαλω εγω ενα κοντρα πλακε θαλασσης 80 εκατοστων (οσο και το ενυδρειο δηλαδη θα ειναι, θα εξεχει 10 εκατοστα απο καθε μερια) για να πατησει πανω το ενυδρειο. Το ξυλο να ειναι ακριβως στο μεγεθος του ενυδρειου (80χ30) ή καπως αλλιως? |
|
||||
|
||||
![]()
80χ30 ναι!
|
||||
|
||||
![]()
Αν καποιος εχει την ορεξη και την θεληση να κολλησουμε το ενυδρειο μεσα στο σαββατοκυριακο (μην το κανω μονος, γιατι δεν εχω εμπειρια), ας μου στειλει πμ, γιατι εχω τα τζαμια και καθονται, τα κοιταω, τους μιλαω, τα καθαριζω, αλλα ως εκει.
Να εχει γνωσεις ομως οποιος προσφερθει, μην κανουμε πειραματα. ![]() ------------------------- Πανω που κοιταγα διαφορα βιντεακια που δειχνουν πως κολλανε τα ενυδρεια (δυστυχως δεν εχω πεσει πανω σε κανενα που να κολλαει τα τζαμια στο πλαι του πατου και οχι πανο του και δεν εχω δει κανενα να βαζει κοντρες κατω, αν εχει καποιος να βαλει κανενα με τις παραπανω ιδιαιτεροτητες ας το κανει) επεσα πανω σε μια ωραια δουλεια. Bρηκα και το καπακι που θα φτιαξω. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 06-12-13 στις 19:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το φελιζολ η dow η οτιδήποτε κάτω από το ενυδρείο μπαίνει για την απορρόφηση των μικρών στρεβλώσεων του γυαλιού και για την ομαλότερη κατανομή του βάρους. Αν το βάρος πχ από μια πέτρα ασκείται μόνιμα σε ένα σημείο, το πιθανότερο είναι μετά από καιρό το σημείο αυτό να σπάσει. Ακραίο βεβαία αλλά υφίσταται και αυτό. Λειτούργει σαν το πέδιλο του σκι που φορούν στα χιόνια. Σκεφτείτε τι βάρος βάζουμε μέσα στο ενυδρείο. Χαλίκια βράχους κτλ. Όλα αυτά στηρίζοντα σε ένα τζάμι και αυτό με την σειρά του σε μια ξύλινη επιφάνια, που αν δεν είναι και αυτή τελείως επίπεδη, τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρα απο βουνο... | ARIS1983 | Malawi | 8 | 14-04-12 19:08 |
Πετρα | κωστας-καζας | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 18-02-11 22:00 |
Αλουμινοχαρτο και φως | mpoumpoula | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 10-02-11 20:05 |
Αλουμινόχαρτο στον ανακλαστήρα. | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 13-03-05 17:39 |
Ασβεστολιθικη πετρα... | Fighter | Malawi | 2 | 13-01-05 15:35 |