|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε την λίμνη μέσα στο δωμάτιο.. χαχαχαχα
Παράθεση:
Παράθεση:
Τελικά είναι τελείως διαφορετικά τα άγρια ψάρια με τα ψάρια εκτροφείου... (όχι ότι δεν το ήξερα, απλά το είδα και με τα μάτια μου) δεν περίμενα να έχουν τόσο μεγάλες / διαφορετικές συνήθειες..!!! Πριν από λίγο έριξα στο νερό bloodworm, έπεσαν επάνω στην τύρφη. Μετά από λίγο ήρθαν οι μονομάχοι ακριβώς από επάνω τους και με τα πτερύγια που έχουν στο κεφάλι τους, άρχισαν να αναταράσσουν τον βυθό για να βγουν τα σκουλήκια και ξεκίνησε το τσιμπούσι!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω να το χαιρεσαι εχεις κανει φοβερη δουλεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α του Στέλιου είναι ? οκ τότε, λύνεται το θέμα χαχαχαχαχ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αλλα γιωργο δεν ειναι μονο θεμα του αν ειναι αγρια η οχι.σιγουρα θα εχουνε καποιες διαφορετικες η "εξτρα" συνηθειες τα ψαρια αφου ειναι αγρια.εδω υπαρχουνε διαφορες πολλες φορες ακομα και μεταξυ αγριων ψαριων του ιδιου ειδους απο περιοχη σε περιοχη.τυχαινει συχνα διαφορετικοι πληθυσμοι,να κανουνε το ιδιο πραγμα με διαφορετικο τροπο η να κανουν κατι αλλο. εξελισονται αναλογα με το τι εχουν να αντιμετωπισουν καθημερινα στο περιβαλλον τους. συμβαινει αυτο σε ολα τα ζωα,ακομα και στους ανθρωπους.(ειναι σαν την κουλτουρα ενα πραμα ![]() μη νομιζεις ομως,πιστευω πως αν η πλειοψηφια των ανθρωπων που εχουν ενυδρειο στηνανε τα ενυδρεια τους σωστα για τα ψαρια τους,θα μιλαγαμε σε αλλη βαση τωρα και θαμασταν πολυ πιο "προχωρημενοι" στο χομπι. εδω ειδα εγω πραγματα που δεν ταχα ξαναδει η διαβασει πουθενα,με τη λιμνη. και με ψαρια που μονο αγρια δεν ητανε.και δε θα δεις εσυ? ![]() μακαρι να στηνανε ολοι τετοια ενυδρεια για μονομαχους,αντι για τα 20λιτρα και θα βλεπαμε πραματα και θαματα πιστευω.και οχι μονο με τους μονομαχους δηλαδη,ακομα και με γκαπυ θα γινοτανε αυτο. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ο αχαΐρευτος ακομα δεν εχω παει να το δω απο κοντα.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ όταν θα έρθεις να το δεις, να φέρεις και το studio μαζί σου... αλλιώς δεν μπαίνεις στο σπίτι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 12 μέρες η φτέρη Cyrtomium fortuneii πέταξε τα νέα της κλαδάκια..!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νιωθω λιγος....
![]() Ειναι πραγματικα υπεροχοοοο!!!
|
||||
|
||||
![]()
ρεσυ,τα ψαρια θα τα δουμε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ζαλαδα με επιασε βαλε σκορδα βαλε ματια βαλε τα παντα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | flea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 09-11-11 14:17 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |