|
|
||||
|
||||
![]()
Κανονισε να το ξεστησεις κι αυτο πριν προλαβω να το δω απο κοντα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ελπίζω να έχει γυρίζει και το George να το δει και αυτός!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και μετα που θα τα ξαποστειλεις τα ψαρακια βρε, που θα εχουν καλομαθει?
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν ψαροκαμένοι που θα τα θέλουν... πρώτος και καλύτερος ο George!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() το φως τα ενοχλει ε?παρα το σκουρο νερο που εχουνε και οσα φυτα εχεις μεσα τωρα.ενδιαφερον αν ειναι αγρια.που πιστευω οτι ειναι δηλαδη,αν και δεν ταχουμε δει ακομα ![]() ειναι δυνατες οι λαμπες σου ομως ειναι αληθεια.πιστευω θα μειωθει το προβλημα αν αλλαξεις το φωτισμο που λες. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε no_name γιατί να το χαλάσεις ? πες μου τι ενυδρείο έχεις με τι τζαμια, σου φτιάχνω ένα ίδιο με το δικό σου , σου το φέρνω , και παιρνω το δικό σου. απλά πράγματα
|
|
||||
|
||||
![]()
... συγχαρητήρια για το πανέμορφο στήσιμο! Δείχνει ήδη τελείως φυσικό παρά το μικρό χρονικό διάστημα που τρέχει...
Στην αρχή είχα κάποιες αμφιβολίες για τα σκοινιά και τα υπόλοιπα υλικά αλλά στην πορεία αποδείχτηκε ότι ήξερες πολύ καλά τι έκανες και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει! Καλή συνέχεια στο όλο πρότζεκτ που είναι και πιλοτικό για όσους ψηνόμαστε να ακολουθήσουμε τα χνάρια σου... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | flea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 09-11-11 14:17 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |