|
|
||||
|
||||
![]()
κολαριστό θα γίνει το ενυδρείο
![]() Βάλε τις μεγάλες σαν βάση κι εκεί πάνω στήριξε τις υπόλοιπες. Προσπάθησε να "κουμπώνουν" μεταξύ τους για να είναι σταθερό το οικοδόμημα. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Τελικα εχω μικρο ενυδρειο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντζι : 26-11-13 στις 19:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγαλες πετρες εχεις, οχι μικρο ενυδρειο
![]() Τι να πω και εγω που τα εχω στο 60αρι? Ωραιο γινεται, παντως, μου αρεσει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυριο σειρα εχει η αμμος να πλυθει.Πρεπει να βραστει κιολας?? Να το γεμισω να βραχουν και οι πετρες και αυριο που θα μπει η αμμος να αδειασω γεμιζω ξανα η να το αφησω ετσι μεχρι αυριο? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο πλυσιμο νομιζω αρκει. Αλλα λεγοντας καλο, πολλα χερια νερο.
Μην το γεμισεις χωρις αμμο. Θα βαλεις την αμμο ετσι οπως ειναι βρεγμενη σε ολα τα σημεια και αναμεσα στις πετρες. Μετα νερο σιγα-σιγα και ειναι ετοιμο το νταμαρακι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελεια!Ευχαριστω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα θα βαλεις τα κελυφη...θα τα τακτοποιησεις ομορφα και προσεγμενα...θα χαζευεις το δημιουργημα σου...μεχρι να μπουν τα multies και να τα γυρισουν ολα αναποδα!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άνοιγμα φωτιστικού Juwel RIO125 | thanasisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 02-02-18 23:11 |
υπερχειλιση στο rio125 | kostasbaf | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 26-07-09 00:31 |