|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα θα βαλεις τα κελυφη...θα τα τακτοποιησεις ομορφα και προσεγμενα...θα χαζευεις το δημιουργημα σου...μεχρι να μπουν τα multies και να τα γυρισουν ολα αναποδα!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Αυτο; Δεν βλεπω να ησυχαζω σημερα μεχρι να βρω σωστη θεση.Εστειλα τους αντρες για υπνο(αντρα και γιο)και εγω το χαβα μου ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντζι : 26-11-13 στις 22:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν μου αρεσε πιο πολυ να πω την αληθεια. Ειχε πιο φυσικη μορφη.
Με τη δουλεια που ανοιξες τωρα, δεν θα καταληξεις ποτε στο τελικο!χαχαχα! (παθων)
|
||||
|
||||
![]()
Ε να το κανω οπως πριν ξανα.Ολη νυχτα εχουμε μπροστα μας αλλωστε
![]() Ερωτηση.Οι κατω πετρες καλο ειναι να πατανε κανονικα η δεν παιζει ρολο? Εχω βαλει 2 πλαγιαστα λιγο και λεω εφοσον θα μπει αμμος και θα καλυφθει δεν εχει νοημα να δημιουργουνται σπηλιες εκει.Ετσι δεν ειναι? ------------------------- Τωρα καλυτερα; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντζι : 26-11-13 στις 23:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν προκειται να βαλεις κελυφη πολυ κοντα στις πετρες, θα σκαψουν και εκει. Στο δικο μου που εχει κοντα σε πετρες κελυφη, τις εχουν γυμνωσει απο αμμο και παιζει να τους ερθουν στο κεφαλι (φτου φτου!).
Τωρα για το αισθητικο, ειναι καθαρα δικο σου θεμα. Απλα το πρωτο πραγμα που πρεπει να σκεφτεις, ειναι η σταθεροτητα της κατασκευης.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άνοιγμα φωτιστικού Juwel RIO125 | thanasisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 02-02-18 23:11 |
υπερχειλιση στο rio125 | kostasbaf | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 26-07-09 00:31 |