|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό κι έχω κάνει ήδη τα έχω βάλει στο βαρέλι προετοιμασίας απλά εκείνη την στιγμή πραγματικά το βαρέλι προετοιμασίας ούτε καν που μου πέρασε απο το μυαλό κι το σκέφτηκα μετά από λίγο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φανταζομαι την ταλαιπωρία...ο μμιχάλης δεν μπορει να τα φιλοξενήσει μμερικές μέρες?
Για τη βιολογία μη σε νοιαζει,από τετάρτη που θα ειμαι κάτω έχεις όση θέλεις...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα κάνεις ? θα το επισκευάσεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω ακόμα τι τελικά θα κάνω, ψάχνω όλες τις πιθανές λύσεις. και πιστεύω ότι σε 1-2 μέρες θα καταλήξω σε κατι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η απόφαση πάρθηκε και η παραγγελία έγινε. Sunsun hr-800b, επέλεξα τελικά το έτοιμο και όχι diy κύριως λόγω του ότι έχει φωτιστικό πάνω το οποίο η αλήθεια είναι οτι με ικανοποιεί. νομίζω ότι είναι μια αγορά που αξίζει τα λεφτά της, βέβαια θα το δούμε όταν το παραλάβω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφω! | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 13-03-12 16:59 |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Βιοτοπικό Malawi μετά 3χρόνια | melisg | Malawi | 16 | 26-10-10 13:32 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |
μετά το ξεκίνημα τι | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 22-08-08 13:00 |