|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους μετά απο χρόνια απουσίας επιστρέφω και ενώ βρισκόμουν στο οικονομικό δίλλημα με το αν θα ασχολήθω με το θαλασσινό ή το γλυκό για ευνόητους λόγους για την εποχή στράφηκα στο γλύκό. Δεν πειράζει όμως πρός το παρών σκέφτομαι να προετοιμάσω το ενυδρείο μου για να υποδεχθεί σε 2-3 μήνες για κατά πολλούς βασιλιάδες του γλυκού δίσκους.
Το ενυδρείο γέμισε λοιπόν με ρίζες και κάποια φυτά ( anubias,cabomba,echidorus και limnophila) και μπήκε σε λειτουργία Κυριακή βράδυ από όπου και οι 2 πρώτες φωτογραφίες (10 λεπτα μετά το στήσιμο). Οι υπόλοιπες είναι σημερινές (Τρίτη) και όσο αφορά στο χρώμα οφείλεται στην προσθήκη όλων των χημικών, τύρφης κτλ. Επίσης σας παραθέτω και ένα link με βίντεο που τράβηξα σήμερα. http://www.youtube.com/watch?v=qL5_Q8BzRfw . Αυτά για αρχή και περιμένω τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις για όλα! Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη σου ευχομαι.Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο?Πως το στρωνεις?
Τι φιλτρο εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ εντυπωσιακό στησιμο! Το ξυλο μου αρέσει πάρα πολύ όπως το έχεις βάλει! Δεν φοβάσαι μήπως πιασουν αλγη οι ανουμπιες;
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι το juwel vision 180 από φίλτρα έχω το εσωτερικό της εταιρίας με τα σφουγγάρια και έχω και εξωτερικό (eheim 2327 thermofilter dry/wet) που μέσα το έχει 2 λίτρα βιολογικό (substrat) και 2 λίτρα μηχανικό. Το στρώσιμο ξεκίνησε με 80ml βακτήρια της sera και θα παίρνω τιμές ανα 3 μέρες για να βλέπω πως πάει (σημ. η συσκευασία λέει ότι μπορείς στις 2 μέρες να βάλεις ψάρια αλλά προτιμώ να περάσουν λίγες μέρες να δω τις τιμές και μετά). Οσο για τις annubias θα δείξει με το θέμα άλγης. Σίγουρα κάποιες μικροαλλαγές στην πορεία θα γίνουν ...είδωμεν!
------------------------- Τις έχω απο το πρώτο ενυδρείο πολλά χρόνια και τις έχω πάρει όλες απο το waterinn.
Για να φτάσεις στο φως, πρέπει όχι να αποφεύγεις το σκοτάδι, αλλά να περνάς από μέσα του Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nkmyrtos : 31-01-12 στις 19:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο ενυδρειο και ενδιαφερον στησιμο...
Δισκους ομως? Σε τοσα λιγα λιτρα?
|
||||
|
||||
![]()
και εγω πιστευω οτι οι ανουμπιες θα πιασουν αλγη. θελουν σκιερο μερος...
|
|
||||
|
||||
![]()
λέω να βάλω 4 μικρούς όχι παραπάνω
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο φαινεται. Οι ριζες ειναι τελειες. Απο που τις προμηθευτηκες; Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου;
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη....και μη ξεχνας αλλο το γλυκου και αλλο του θαλασσινου..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φοβερο το ενυδρειο σου, ειδικα το εφε με τη ριζα και της ανουμπιες ειναι ολα τα λεφτα. αφου σκοπευεις να βαλεις δισκους η γνωμη μου ειναι να βαλεις αρκετα επιπλεοντα φυτα για σκιερα μερη. ποσα λιτρα ειναι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Βιοτοπικό Malawi μετά 3χρόνια | melisg | Malawi | 16 | 26-10-10 13:32 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |