|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι οι πέτρες γενικά ήταν μακριά από τα τζάμια. και δεν μπορώ να καταλάβω εάν το σπάσιμο ξεκίνησε από πάνω προς τα κάτω ή από κατώ προς τα πάνω.
------------------------- Σημείωση που δεν ξέρω πόσο σημαντική μπορεί να είναι γιατί δεν μετακινήθηκε τίποτα ή κουνήθηκε κάτι απλά έγινε μια καθιερωμένη αλλαγή νερού στο 20-30% περίπου 3-4 ώρες πριν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 17-11-13 στις 00:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η βαση του παταγε ολοκληρη στο επιπλο? ή προεξειχε?
|
||||
|
||||
![]()
κριμα
![]() ![]() παντως αποτι μπορω να δω απτη φωτογραφια(γιατι δεν ειναι κοντινη)δεν φαινεται για χτυπημα. αν κοιταξεις το τζαμι απο κατω στη γωνια της ενωσης και δεις να λειπει καποιο κομματακι σαν "chip",μαλον ξεκινησε απο κατω το ραγισμα.αν δεν δεις τετοιο πραγμα,ξεκινησε απο πανω.στην ενωση δυσκολα θα ξεκινησει ραγισμα.εκτος αν δεν ειναι καλη η κολληση και πιεστει πολυ απτο νερο. αληθεια τι μαρκα ειναι το ενυδρειο;ετσι πληροφοριακα... |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ολόκληρη πάταγε πάνω στο έπιπλο. δεν υπήρχε τίποτα στον αέρα.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 17-11-13 στις 13:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το βαρελι προετοιμασιας νερου αλλαγης κανει. Οπως επισης ενα πολυ οικονομικο πλαστικο δοχειο samla απο το ΙΚΕΑ.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό κι έχω κάνει ήδη τα έχω βάλει στο βαρέλι προετοιμασίας απλά εκείνη την στιγμή πραγματικά το βαρέλι προετοιμασίας ούτε καν που μου πέρασε απο το μυαλό κι το σκέφτηκα μετά από λίγο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φανταζομαι την ταλαιπωρία...ο μμιχάλης δεν μπορει να τα φιλοξενήσει μμερικές μέρες?
Για τη βιολογία μη σε νοιαζει,από τετάρτη που θα ειμαι κάτω έχεις όση θέλεις...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα μικρό κομμάτι από αχρησιμοποίητο σφουγγάρι πιάτων για να κάνω μια πατέντα που θέλω στο φίλτρο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλέπω το λόγο να μη το κανεις, όχι όμως με το συρμα για τρίψιμο, το πρασινο
|
|
||||
|
||||
![]()
όχι μόνο την κίτρινι πλευρά εννοείται. απλά θέλω να κόψω ένα μικρό λεπτό κομμάτι για να κάνω μια πατέντα.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν σου περισσεύει κανα κομματάκι απο το ενυδρειακό να είσαι σίγουρος ? αφου θες τόσο λίγο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφω! | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 13-03-12 16:59 |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Βιοτοπικό Malawi μετά 3χρόνια | melisg | Malawi | 16 | 26-10-10 13:32 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |
μετά το ξεκίνημα τι | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 22-08-08 13:00 |