|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω έναν προβληματισμό και χρειάζομαι την βοήθεια σας.
Στην δεξιά πλευρά θα δημιουργηθεί ένα φίλτρο Αμβούργου με μια αντλία που θα τροφοδοτεί με νερό τα δυο σημεία που βλέπετε με κόκκινο χρώμα που θα γίνουν τα ρυάκια (καταρράχτες με μικρή ροή) και την μεγαλύτερη παροχή θα την δίνει στην δεξιά "λίμνη". (η γαλάζια γραμμή θα είναι η στάθμη του νερού.) Οι δύο "λίμνες" επικοινωνούν μεταξύ τους
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε θερμαντήρα δεξιά και μέσα στο φίλτρο αν σου χωράει και τον αισθητήρα αριστερά. Δε νομίζω να υπάρξει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά θερμοκρασίας, αλλά αν μετρήσεις κάτι τέτοιο τα ξαναλέμε. Ίσως να τα βολεύει να μπορούν και να διαλέξουν.
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα στο φίλτρο χωράει κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα!!
Θα το ξεκινήσω έτσι και θα δω. Το ενυδρείο θα ξεκινήσει να "τρέχει" από την Κυριακή, άρα θα μετρήσω θερμοκρασίες και θα ενημερώσω.
|
||||
|
||||
![]()
θα γινει πανεμορφο
![]() τον αισθητηρα κιεγω αριστερα θα τον εβαζα.εχω την εντυπωση πως απο εκεινη τη μερια θαχει μεγαλυτερη απωλεια θερμοκρασιας γιατι ειναι ανοιχτο.ειδικα αν στην δεξια πλευρα βαλεις dow για μονωση εξωτερικα.(στη μερια του τοιχου δηλαδη) αισθητηρα δευτερο καλυτερα να μη βαλεις.αποκλειεται να μην εχουν αποκλιση μεταξυ τους και το πιθανοτερο ειναι πως θα κανει οτι ναναι ο κοντρολερ. το θερμαντηρα μπορεις να τον βαλεις οπου σε βολευει να κρυφτει περισσοτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα γινει ρε παλουκαρι?
Εσυ εισαι πιο αργος κι απο μενα. Και τσιμεντο να εριχνες, θα ειχε φυτρωσε μεχρι τωρα ζουγκλα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο γινεται!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστώ...
Το νερό έχει μπει από εχθές και δουλεύει η αντλία με άνθρακα για να καθαρίσει λίγο το νερό. Μετά θα κάνω και μια αλλαγή νερού 90%
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | flea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 09-11-11 14:17 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |