|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι μαλλιά καρύδας, αλλά τύρφη.
Σε άλλο φόρουμ που το είδα είχαν έμειναν για πολύ καιρό. ------------------------- Τα πρώτα φυτά!!! ![]() ![]()
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 12-11-13 στις 18:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω θα βγεί πολύ καλό!!Μπράβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγαίνει πολύ όμορφο!
Μπορείς να γράψεις και ονόματα φυτών? απλά για να υπάρχουν ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για τα φυτά θα μπει στο τέλος μια ενιαία λίστα!!!
|
||||
|
||||
![]() ναι βρε, ξερω τι ειναι αυτο, απλα λεω οτι θα προτιμουσα και μαλλια καρθδας (η ολοκληρες καρυδες) αφου παει για βιοτοπος...
|
||||
|
||||
![]()
θα γινει σουπερ!
με τα φυτα αρχισε ηδη να δειχνει πολυ πιο ομορφο.οι καρυδες δεν ειναι ασχημη ιδεα,θα εβαζα κιεγω μαλον,αρκει να δενει με το υπολοιπο και να σου καθεται καλα στο ματι. ειμαι περιεργος να δω τι θα κανεις με τα ρυακια κλπ ![]() κανε και μια ερευνα μηπως βρεις κανενα ειδος φοινικα σε "dwarf" μορφη,μπορει να υπαρχει τιποτα και θα ταιριαζει.η εστω καποιο αλλο φυτο που να φερνει σε φοινικα.αν βρεις και Nipa θασαι τρισμεγιστος,αλλα δεν το βλεπω ![]() ![]() http://www.mapress.com/zootaxa/2012/f/zt03522p060.pdf |
|
|||
|
|||
![]()
Για χώμα τι έχεις βάλει???
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα... είναι τύρφη. Την βρίσκεις σε φυτώρια.
Εάν χρειαστείς μπορείς να έρθεις να πάρεις από εμένα (και όποιος άλλος θέλει) μου έχει περισσέψει πάρα πολύ.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο γίνεται.
Η τύρφη από τα φυτώρια μπορεί να περιέχει και άλλα πρόσθετα. Θα κεράσεις καφέ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το έψαξα αυτό που λες Ηλία και βρήκα καθαρή τύρφη.
Όσο για τον καφέ... όποτε θες!!!!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | flea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 09-11-11 14:17 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |