|
|
|||
|
|||
![]()
δες λιγο τις φωτο ν ακαταλαβεις πως ειναι ο χωρος με τις λαμπες,,,θα την κολλησω απεξω πανω στο τζαμι εκεινου του κουτιου που ειναι μεσα οι λαμπες.στην ουσια θα ειναι στο κεντρο του ενυδρειου,κατα ποσο θα αντεξει η κολλα με την υγρασια ειναι το θεμα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω επιμενω με το αλουμινιο παντως… Η κολλα τους δν θ αντεξει πολυ… Στη προηγουμενη που ειχα βαλει, ειχα βαλει αδιαβροχη ταινια 2πλης οψης, και εκανε 5-6 ευρω..με τα ιδια λεφτα παιρνεις αυτο που σου λεω,2 βιδες και το βιδωνεις απο μεσα και εισαι ησυχος.
|
|||
|
|||
![]()
μωρε δεν λεω οχι το εχω ακοθσει και εγω οτι δουλευει σαν ψυκτρα αλλα ειναι ολο γυαλι...που θα βαλω βιδες????μαλλον με καμια σταγονα λογκο θα την βγαλω....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ξεχασα αυτο.. ![]() λογκο δεν ξερω αν κανει δουλεια... εχω κολλησει παντως καμποσα κηροπηγια γυαλινα με bison για γυαλι..δεν ξερω αν αντεχει θερμοτητα βεβαια..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6211 7-8 Ευρώ περίπου στο PRAKTIKER |
|
|||
|
|||
![]()
οκ μια χαρα μου φαινεται αυτη.φανταζομαι σημεια σημεια ετσι?οχι κανενα συρητι περα για περα?αν τυχει λεω και βουτηξει μεσα τη γινεται?γιατι εκει που θελω να τη κολλησω αν πεσει εκανε μπλουμ
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως θες, κολλάει πολύ καλά, το μόνο κακό πως είναι κόκκινη και όχι διαφανές
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος | aponalto | Φωτισμός | 8 | 09-08-10 21:09 |
Φωτισμος | kwstas_original | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 23-08-09 04:49 |
φωτισμος | josephjuve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 19-05-09 16:33 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 25-04-09 12:18 |
Φωτισμος | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-10-07 22:51 |