|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι το κουτι που εχει τις λαμπες μεσα ειναι τοσο...λεω να τη συνεχισω οπως ειναι και να τη παω μεχρι την ακρη...οι αλλοι 15 ποντοι θα βγουν απεξω απο τη τρυπα του ενυδρειου για το καλωδιο οποτε θα ειμαι πιο ασφαλης.εχει αρκετο φως ετσι;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Kατσε..οι 15 ποντοι που λες θα ναι εξω απο το ενυδρειο? αν περισσευει απο το καπακι θα ναι πολυ αντιαισθητικο.. η ταινια αν ειδα καλα εχει ενα φισακι στη μια ακρη,κοβεις την ταινια στην αποσταση που θελεις(θα δεις εχει κατι χαλκινα μοτιφακι μεσα στη ταινια με μια γραμμουλα,εκει κοβεις) συνδεεις το φισακι και εισαι κομπλε! Μν βαλεις τη ταινια μεσα στο κουτι με τις αλλες λαμπες, θα τα φτυσουν γρηγορα με τη θερμοκρασια.. εχουν ταινια αυτοκολλητη αν και καλυτερα να πας σε μαγαζι με αλουμινια και να παρεις ενα τετοιο,(χωρις το πλαστικο)δεν ξερω πως το λενε...πηρα 7 μετρα 8 ευρω και να το βιδωσεις στο καπακι για να μν ανεβαζει θερμοκρασια! http://www.ledmagonisstore.gr/LE-%CE...AF%CE%BF%CF%85
|
|||
|
|||
![]()
δες λιγο τις φωτο ν ακαταλαβεις πως ειναι ο χωρος με τις λαμπες,,,θα την κολλησω απεξω πανω στο τζαμι εκεινου του κουτιου που ειναι μεσα οι λαμπες.στην ουσια θα ειναι στο κεντρο του ενυδρειου,κατα ποσο θα αντεξει η κολλα με την υγρασια ειναι το θεμα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω επιμενω με το αλουμινιο παντως… Η κολλα τους δν θ αντεξει πολυ… Στη προηγουμενη που ειχα βαλει, ειχα βαλει αδιαβροχη ταινια 2πλης οψης, και εκανε 5-6 ευρω..με τα ιδια λεφτα παιρνεις αυτο που σου λεω,2 βιδες και το βιδωνεις απο μεσα και εισαι ησυχος.
|
|||
|
|||
![]()
μωρε δεν λεω οχι το εχω ακοθσει και εγω οτι δουλευει σαν ψυκτρα αλλα ειναι ολο γυαλι...που θα βαλω βιδες????μαλλον με καμια σταγονα λογκο θα την βγαλω....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ξεχασα αυτο.. ![]() λογκο δεν ξερω αν κανει δουλεια... εχω κολλησει παντως καμποσα κηροπηγια γυαλινα με bison για γυαλι..δεν ξερω αν αντεχει θερμοτητα βεβαια..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6211 7-8 Ευρώ περίπου στο PRAKTIKER |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος | aponalto | Φωτισμός | 8 | 09-08-10 21:09 |
Φωτισμος | kwstas_original | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 23-08-09 04:49 |
φωτισμος | josephjuve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 19-05-09 16:33 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 25-04-09 12:18 |
Φωτισμος | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-10-07 22:51 |