|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι γαριδες αν πανε σε φρεσκοστημενο ενυδρειο και φυσικα νεο βυθο, συνηθως εχουν προβληματα. Επισης και με ανακαταταξεις στο βυθο, εχουν συνηθως προβληματα αν δεν γινουν πολυ προσεκτικα. Μεχρι και σαλιγκαρια εχω παρατηρησει που ειναι δυσκολα (πχ τα helena) στις μεταφορες, και θελουν καλη προσαρμογη κι αυτα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι γαριδες ζουν στο βυθο κυριως.
Για να ωριμασει καπως ο βυθος θελει τουλαχιστον 3-4 μηνες. Δεν ξερω σιγουρα αν βοηθαει το μπολιασμα βυθου κι αν πιανει τοσο απλα το ειδος αυτο μπολιασματος (ιδιως απο ενας αρχαριο)
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα,
πίστευα πως δεν θα με απασχολούσε μέχρι πριν λίγο καιρό όπου ένα βίαιο γεγονός με ανάγκασε να ξεστήσω και να μετακινήσω το ενυδρείο σε ελάχιστο χρόνο. Μέχρι τότε τα ψαράκια της σύνθεσης μου είχαν μόνο φυσιολογικές απώλειες (θέλω να πιστεύω) και καμία προσθήκη. Όταν ο χώρος αποκαταστάθηκε και το ενυδρείο μετακινήθηκε στην νέα του θέση επανήλθε στην ίδια σχεδόν κατάσταση με πρίν αλλά τα σκαλάρια μου έχουν χάσει την όρεξη τους. Ελπίζω να συνηθίσουν την νέα ρουτίνα και να επανέλθουν. Το ενυδρείο είναι περίπου 5 ετών... πάντα καλά, Caverman |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαστημα φωτισμου ? | rakita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 01-12-12 18:20 |
Το χρονικο της καταστροφης...... | Pritanis | Δίσκοι | 59 | 08-12-05 17:22 |