|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι το ποτηρι που ειπα ηταν τροπος του λεγειν...63 λιτρα το ενυδρειο φιλτρο fluval U2 χαλικακι ασπρο φυσικο και πλαστικα φυτα που ειχα τα εβγαλα ολα θα βαλω ανουμπιες...κανονισα και αυριο το πρωι θα μου δωσει βιολογικο υλικο substrat κατι τετοιο μου πε ειναι καλο αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
63αρι , τώρα το είδα. To 63αρι είναι λίγο μικρό για 2 oranda, στο λέω για να μη κάνεις τα λάθη που έχω κάνει και εγώ, διάβασε λίγο εδώ
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=24 ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 07-11-13 στις 15:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να του πω να μου δωσει πολυ για το φιλτρο μου ?εχει 2 κασετινεσ με σφουγγαρι αριστερα δεξια και στη μεση μια κασετινα που μπαινει το υλικο...μηοως να βγαλω το ενα σφουγγαρι και να βαλω και εκει υλικο?οχι ε? σορυ για τις πολλες ερωτησεις |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αυτο εδω ειναι το φιλτρο και ναι εχω μακαρονι κεραμικο για βιολογικο υλικο το χα αλλαξει ειναι αυτο που μου χε δωσει αυτος με το μπολι που δεν επιασε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από φίλτρα είμαι σκράπας, όλα τα δικα μου είναι DIY, τα φτιάχνω μόνος μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτελους το εκανα | karterhs | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 17-05-12 16:32 |
Εκανα κοτσάνα??? | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 07-04-08 23:01 |
εκανα μεγαλη βλακεια;;;;; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-02-08 10:01 |
DIY ενυδρειο.Μηπως εχω κανει βλακεια? | Giannis-Patra | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 23-11-07 16:22 |
Την εκανα την μα****α μου. | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 23-05-07 16:21 |