|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανο οπως ξερεις δεν εχω ιδεα απο γαριδες, αλλα πολυ μου αρεσει το αποτελεσμα! μπραβο ρε συ!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο πανο πολυ προσεγμενο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nα το χαιρεσαι.
![]() Τα Physa δεν αντεχω μονο ![]() Κατι ασπρες κουκιδες στο φιλτρο κι αλλου τι ειναι? Εχεις zebra snail μεσα? ή ειναι μικρα physa? Δες εδω κατω κατω κατι πατεντες για τo wave pump μηπως σε βολεψει και δεν βουλωνει ετσι http://www.loaches.com/articles/wate...loach-aquarium .
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 05-11-13 στις 00:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι!
Ο κυκλοφορητής πιστεύω είναι περιττός, τόσο τα φυτά όσο και οι γαρίδες δεν επιθυμούν δυνατή κυκλοφορία. Καλή συνέχεια και με το καλό και άλλα είδη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο φιλε μόλις πάρουν τα πάνω τους τα φυτακια θα γίνει τούμπανο
|
|
||||||
|
||||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Λοιπόν... ο λόγος για τον οποίον πρόσθεσα τον κυκλοφορητή ήτανε διότι στο μπροστινό σημείο του βυθού εμφανίστηκε κυανοβακτήριο κατά τη διάρκεια στρωσίματος του ενυδρείου. Παρόλο που βρήκα τα αίτια της εμφάνισής του, προτίμησα πέρα από την μηχανική απομάκρυνση και την 4ήμερη προληπτική συσκότιση (κι αυτό γιατί το είχα προλάβει στην αρχή), να προβώ και σε αύξηση της κυκλοφορίας στα νεκρά σημεία τα οποία βρίσκονταν στο βυθό, εκεί ακριβώς όπου στόχευσα τον κυκλοφορητή. Ίσως ξεγελάνε και οι πληροφορίες στην αρχή της παρουσίασης, μη νομίζετε ότι είναι πλυντήριο το ενυδρείο ![]() Επίσης δεν έχω παρατηρήσει κάτι στη συμπεριφορά των γαρίδων που να μου δείχνει ότι ενοχλούνται από τη ροή, μπορώ να σας πω ότι την απολαμβάνουν κιόλας ![]() @bloskas στο προηγούμενο στήσιμο του ίδιου ενυδρείο, το οποίο ήτανε και το πρώτο μου στήσιμο από τότε που ασχολήθηκα με το χόμπι, είχα 3 λάμπες και το αποτέλεσμα ήταν να προσθέσω επιπλέον μπελά στο κεφάλι μου λόγω των άλγεων, παρόλο που είχα διοξείδιο, και δεν είδα συμφέρουσα διαφορά στα τότε φυτά μου. Αντιθετως παρατηρώ ότι με θεωρητικά μέτριο φωτισμό τα φυτά αναπτύσσονται σωστά, όπως ακριβώς τα θέλω, άσε που γλίτωσα και επιπλέον καλώδια από την τρίτη λάμπα που είχα xexe. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα ενυδρείο που να μη με κουράζουν οι ρουτίνες του, αλλά να μου χαρίζει στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης! Γι αυτό κι επέλεξα θεωρητικά το πιο εύκολο είδος σε συνδυασμό φυσικά με τη μεγάλη μου αγάπη που είναι το φυτεμένο ενυδρείο! ![]() @delta66 είναι νεογέννητα physa snails. Είναι τα μόνα ζωντανά που δεν ήθελα αλλά δυστυχώς μου ήρθανε απρόσκλητα μέσω των κλαδεμάτων.. ------------------------- Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Όχι δεν είναι πολύ, καθώς αν δεις τις μετρήσεις που έχω σε Ph & KH στην αρχή της παρουσίασης, είμαι σε φυσιολογικά επίπεδα συγκέντρωσης διοξειδίου στο νερό ![]() Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι έχω καλή ανατάραξη στην επιφάνεια, οπότε και επαρκή οξυγόνωση. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nospanos : 05-11-13 στις 15:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠράβο, πολύ ωραίο το ενυδρείο σου!!! Τα σαλιγκάρια σου όμως (βασικά τα ramshorn) έχουν κάτι άσπρες γραμμές στο κέλυφος... Εμένα το πρωτοεμφάνησαν όταν άρχισα να ρίχνω τη σκληρότητα. Γιατί δεν την ανεβάζεις??? Θα φαίνονται πολύ καλύτερα τα σαλιγκάρια έτσι!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blind Cave Tetra με Neon Tetra, Guppy, Αρκελίνους και Ξιφοφόρους; | GiaNt | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 66 | 26-11-14 00:41 |
Tanganyika volcano cave | saxlina | Tanganyika | 64 | 22-11-14 21:58 |
volcano cave 320 lt | saxlina | Malawi | 24 | 21-02-13 22:43 |