|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74654&page=2/#45 Είναι στη πλάτη έξω απο το ενυδρείο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι οκ,νομιζα οτι μιλαγες για εσωτερικο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δικό σου το φίλτρο Δικα μου τα πνευματικα χεχεχεχε |
|
|||
|
|||
![]()
πολλα like αχαχαχαχαχαχα....
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια καλησπερα.ξανα γραφω παλι για να καταλαβω τι παιζει...σε αυτο το προβλημα που εχω ακομα δεν εχει αλλαξει κατι....μετα απο πολυ διαβασμα ειπα να δοκιμασω κατι...ετσι λοιπον τις τελευταιες 3 μερες κλεινω τα φωτα στις 5 ωρες...απο 10.και μπαμ....αρχισα να βλεπω μεγαλη διαφορα....το θεμα ειναι ομως οτι το νερο ηταν λευκο....δεν ειχα καποια εικονα για αλγη...ολα ελεγαν bacteria bloom...υπαρχει λευκη αλγη....τι ειναι?και τι να κανω με τα φωτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Λευκη αλγη δεν εχω ξανακουσει!
Αν μπορεις βαλε μια φωτογραφια! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βαλε φωτογραφια γιατι θα μπερδευτουμε.
αλγη λευκη δεν εχω ξανακουσει ουτε εγω. μηπως υπηρξε και αμμωνια που βοηθησε να αναπτυχθει καποια αλγη και το λευκο που βλεπεις τωρα ειναι αυτη η αλγη που πεθανε μετα τη μειωση του φωτισμου? η θολουρα στο νερο υπαρχει ακομα η εφυγε? βαλε φωτο.και απτο πλαι του ενυδρειου να δουμε το νερο και κοντινη απτη λευκη αλγη που λες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με po4 | kalmichalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 08-10-12 10:16 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | aggelospap | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 24-02-10 22:02 |
Προβλημα η οχι? | gkrokidis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-02-10 00:52 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | anasios | Greek Aquarist's Boards | 10 | 23-03-07 14:16 |
προβλημα... | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-02-06 14:54 |