|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα εχω ενα θεματακι...
βαζω λιπασμα phosporus της seachem.... βαζω 2 φορες την εβδομαδα (συμφωνα με το εβδομαδιαιο προγραμμα της seachem) 0,5ml καθε φορα.... το θεμα ειναι οτι εχω φωσφορικα παντα κοντα στο μηδεν... τεστ κανω και με της ΑΡΙ και σαλιφερτ... εριξα εχθεσ 0,5ml εκανα μετρηση μηδεν, προσθεσα σημερα αλλα 0,5ml παλι μηδεν... πως γινεται αυτο ειναι τοσο λιγη η ποσοτητα που ριχνω? φοβαμαι να ριξω παραπανω μην εγω BGA στο τελος....γι αυτο και δεν εχω τολμισει μεχρι στιγμης να αυξησω τη δοσολογια του phosporus.... και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω να βλεπω οπτικα πως ειναι να εχεις ελλειψη po4.... οσον αφορα τα νιτρικα , για να κανω μια παρενθεση, καταναλωνονται απο τα φυτα σε κλασματα... περιπου 1μl Nitrogen την ημερα....ριχνω 2ml ανα 2 ημερες...το ενυδρειο ειναι 90λιτρα καθαρα νερο.... συνθηκες νερου gh 13 kh3 ph 6,45 co2 33ppm(με πεχακοντρολλερ) po4 0 περιπου no3 5 θερμοκρασια 25,5 αλλαγες νερου καθε εβδομαδα λιπανση με ταμπλετες και με ολη τη σειρα seachem και equilibrium(σε καθε αλλαγη) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα | kostass | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-10-11 16:05 |
προβλημα? | corsar7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-04-11 10:43 |
Προβλημα η οχι? | sonic | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 21-12-10 11:31 |
προβλημα | gutsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-09-07 14:27 |