|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
και οταν τα βαλεις μεσα ασε κλειστα τα φωτο στο χωρο και στο ενυδρειο για καμια μερα γιατι θα ειναι στρεσαρισμενα απο ολη αυτη την μετακομιση
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι θα τα αφήσω κλειστά τα φώτα... Αυτό που αναρωτιέμαι είναι μηπως αντέχει η βιολογία του φιλτρου για δυο τρεις ώρες εκτός νερού, ώστε να μην το βάζω και το ξαναβγάζω από το 100αρι και να μπει κατευθειαν στο μεγάλο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτήσω κάτι??
Τον βυθό γιατί θα τον χαλάσεις??Θέλεις να αλλάξεις το στήσιμο ?? Μήπως αν τραβήξεις οσο το δυνατόν περισσότερο νερό και δεν τον ξεστήσεις γλιτώσεις από άλλες διαδικασίες ?? |
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη, καλό είναι να βγάλει τον βυθό γιατί μπορεί από το βάρος να ανοίξει ο πάτος!!!
|
|||
|
|||
![]()
Δεκτό μεν αλλά 240L ενυδρείο φυσιολογικά πρέπει να είναι και με 8άρι γυαλί . . .
Αν έχει πέτρες μέσα σίγουρα είναι επίφοβο αν και πάλι το βάρος είναι μοιρασμένο εφόσον πατάνε πάνω σε άμμο . . . Από θέμα βάρους γενικότερα αν μπορεί να το σηκώσει αλλάζει αλλά δεν νομίζω να έχει ανάγκη ο πάτος . . . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Πριν απο ενα μηνα περιπου μετεφερα ακριβως το ιδιο ενυδρειο. Στην αρχη πιστεψαμε οτι 3 ατομα θα καταφερουμε να το σηκωσουμε χωρις να βγει το υποστρωμα. Απλα ΔΕΝ υπαρχει ! ειναι ασηκωτο. Και 10 ατομα να ηταν δεν θα το ρισκαρα να μην βγει το υποστρωμα γιατι ειναι μεγαλη η πιεση που ασκειται στον πατο του ενυδρειου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετακόμιση, μεταφορά ενυδρείου | amangos | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 04-04-11 08:40 |
Μετακόμιση. | snappys | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-03-08 22:27 |
Μετακόμιση | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 18-05-06 11:07 |
Μετακόμιση Ενυδρείου | unreg | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 14-09-05 16:34 |
Μετακόμιση.Πως; | nickall13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-06-05 12:27 |