|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεκτό μεν αλλά 240L ενυδρείο φυσιολογικά πρέπει να είναι και με 8άρι γυαλί . . .
Αν έχει πέτρες μέσα σίγουρα είναι επίφοβο αν και πάλι το βάρος είναι μοιρασμένο εφόσον πατάνε πάνω σε άμμο . . . Από θέμα βάρους γενικότερα αν μπορεί να το σηκώσει αλλάζει αλλά δεν νομίζω να έχει ανάγκη ο πάτος . . . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Πριν απο ενα μηνα περιπου μετεφερα ακριβως το ιδιο ενυδρειο. Στην αρχη πιστεψαμε οτι 3 ατομα θα καταφερουμε να το σηκωσουμε χωρις να βγει το υποστρωμα. Απλα ΔΕΝ υπαρχει ! ειναι ασηκωτο. Και 10 ατομα να ηταν δεν θα το ρισκαρα να μην βγει το υποστρωμα γιατι ειναι μεγαλη η πιεση που ασκειται στον πατο του ενυδρειου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαζί με το έπιπλο δεν υπάρχει περίπτωση!!
Παντώς ενυδρείο με υπόστρωμα δεν νομίζω να ξεπερνάει τα 50-60 κιλά. . . Τέλος πάντων μια σκέψη έκανα !! Εννοείται πως κύριο μέλημα είναι η ασφάλεια του ενυδρείου . . . |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο ούτως ή άλλως θα αλλάξει διαρύθμιση... Αλλά και αυτό να μη γινόταν, επειδή πρέπει να το παω από τον δε'υτερο στον πρώτο όροφο πρέπει να χρησιμοποιήσω ασανσερ και πιθανώς να βάλω το ενυδρείο όρθιο... οπότε δεν γίνεται να υπάρχει άμμος..
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ενημερώσω απλώς πως όλα πήγανε μια χαρά!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετακόμιση, μεταφορά ενυδρείου | amangos | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 04-04-11 08:40 |
Μετακόμιση. | snappys | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-03-08 22:27 |
Μετακόμιση | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 18-05-06 11:07 |
Μετακόμιση Ενυδρείου | unreg | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 14-09-05 16:34 |
Μετακόμιση.Πως; | nickall13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-06-05 12:27 |