|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι καλη επιλογη η αμμο οταν βαλεις ενεργο υποστρωμα μακροπροθεσμα .ποσα εκατοστα αμμο εχεις βαλει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Περίπου 5cm. διάβασα για 6-7 (χωρίς υπόστρωμα flourish) όποτε είπα να βάλω περίπου 5. Και άλλωστε δεν είναι πολύ το flourish (γιατί είχα λίγο περίπου 4kg). Πήρα και το kit της api και εντάξει οι μετρήσεις μου δεν είχαν σχέση με τις μετρήσεις των sticks.
|
|
||||
|
||||
![]()
προσεχε πολυ οταν ξεφυτεβεις καποιο φυτο μην μπερδευεται και ανεβενει το υποστρομα πανω (δυσκολο να το καταφερεις) γιατι δεν θα ξερεις απο που σου ερχονται η αλγες
![]() το ειπαμε για τα τεστ οτι δεν θα ειχαν σχεση . |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι εντάξει το προσέχω αυτό γιατί και όταν έφτιαχνα το βυθό δεν τα κατάφερα να το σηκώσω όλο στον αέρα. χαχαχα. όντως είχατε δίκιο για τα τεστ κι το είδα και στην πράξη. Πάντως και οι μετρήσεις πριν τις αλλαγές έδειχνα οτι το φίλτρο είναι στρωμένο και οι μετρήσεις μετά δείχνουν το ίδιο οπότε είμαστε εντάξει. Σε λίγες μέρες εάν όλα πάνε καλά θα μπουν και τα πρώτα φυτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν φτιαχνεις το βυθο δεν σηκωνεται.. αλλα οταν θα εχει ριζες και θα τραβας καποιο φυτο θα καταλαβεις απλα να το εχεις στο μυαλο σου γιατι θα τρεχεις
![]() για πες μας και της μετρησεις σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα γράψω σε λίγο τις καινούργιες μετρήσεις που θα κάνω σε λίγο. Αλλά πραγματικά θέλω να μου πεις και γενικά να μου πείτε εάν σας αρέσει και να μου προτείνετε αλλάγες εάν κάτι δεν σας αρέσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειπαμε πολυ καλυτερο βαλε και τα φυτα σου σωστα και θα γινει κουκλα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφω! | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 13-03-12 16:59 |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Βιοτοπικό Malawi μετά 3χρόνια | melisg | Malawi | 16 | 26-10-10 13:32 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |
μετά το ξεκίνημα τι | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 22-08-08 13:00 |